word fan

vrijstaande koelkasten

Vrijstaande koelkast kopen, ijskast
 
enkele kwaliteitsmerken in vrijstaande koelkasten:
Basic XL // Bauknecht // Boretti // Bosch // Candy // Corradi // Daewoo // Hoover // Irinox // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Norcool // Panasonic // Princess // Samsung // Sharp // Siemens // Smeg // Sub Zero // Whirlpool
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
  B
Totale netto inhoud

Bosch koel-vriescombinatie met CrisperBox
KGV36VE32S BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGV36VE32S    
BOSCH
<  € 699,99 waar te koop
vergelijk
Dit moderne design in steengrijze look behoort met zijn A++ label tot de groep energiebewuste koelkasten. Enorm interessant hier, is de CrisperBox die je fruit en groenten dankzij een vochtigheidsregeling opmerkelijk langer vers houdt.

Daarnaast beschikt dit Bosch ontwerp tevens over een BigBox diepvrieslade: stapel grotere diepvriesdozen of etenswaren zonder problemen in het vriescompartiment.

Je hebt ook telkens een goede kijk op de zaak: de led-verlichting is duidelijk en gaat de gehele levenscyclus van de koelkast mee.

Totale inhoud: 215 liter

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met LED-zuil
CBNes 6256-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNes 6256-21    
LIEBHERR
<  € 4399,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie uit inox is uitgerust met een dubbeldeurssysteem en een interieurverlichting met LED-zuil. De krachtige PowerCooling zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren. Met een verbruik van 412 kWh/jaar, behoort dit toestel tot energieklasse A+. Verder is het interieur voorzien van GlassLine draagplateaus uit gesatineerd veiligheidsglas, een flessen- en conservenhouder, 2 vriesladen met FrostControl en het specifieke BioFresh systeem. Dit bestaat uit twee lades of nulgradenzones, waarbij de DrySafe geschikt is voor vlees, vis en zuivelproducten, terwijl de instelbare HydroSafe beter gebruikt kan worden voor groenten en fruit. Met een totale inhoud van 480 l, waarvan koelgedeelte 295 l en vriesgedeelte 116 l. Met 2 apart regelbare koelcircuits en akoustisch deuralarm. Afmetingen (LxBxD): 203,9 x 91 x 61,5 cm.

elektrozine.be
Koel-vriescombinatie van Bosch met CrisperBox
KGN33X48 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN33X48    
BOSCH
<  € 629,99 waar te koop
vergelijk
Om ons fruit en groenten langer te kunnen bewaren, ontwikkelt Bosch deze CrisperBox. Het belangrijkste aspect hier, dat is de vochtigheidsregeling.

Overheen het volledige koelgedeelte wordt een MultiAirflow systeem ingeschakeld. Dankzij deze nieuwste technologie treedt een constante luchtcirculatie op, en dat op alle niveaus. Voedingsmiddelen blijven lang knapperig en vers.

Daarbij houd je dankzij het energielabel A+ ook rekening met het milieu.

Totale inhoud: 252 liter

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Fresh Control koel-vriescombinatie van Whirlpool in moderne jas
WBA 34272 DFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 34272 DFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Whirlpool blijft trouw aan de 6th Sense filosofie en ontwikkelt hiervoor een nieuwe - energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarbij ligt de focus op het onderhouden van een constant klimaat: dit komt de bewaartijd van je ingrediënten ten goede!

6th Sense sensoren traceren continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

Vries je graag verse groente of fruit in voor later? Schakel dan zeker de superfunctie Shock-Freeze in: sneller invriezen zorgt voor een optimaal bewaren van voedingsstoffen en smaak.

elektrozine.be
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met krachtige ventilator
CNPesf 3913-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNPesf 3913-21    
LIEBHERR
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
De krachtige PowerCooling van deze koelvriescombinatie zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren en worden de producten sneller gekoeld. Wil je je verse producten echter nog sneller afkoelen, dan kan je gebruikmaken van de SuperCool functie. Hiermee kan je gedurende zes uur de temperatuur naar 2°C brengen, optimaal voor verse producten. Energieklasse: A++. Energieverbruik per jaar: 269 kWh. Totale inhoud: 354 L. Inhoud koelgedeelte: 231 L. Inhoud vriesgedeelte: 123 L.

elektrozine.be
Koelkast met aparte diepvries 136 cm hoog
CUP 2221-23 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CUP 2221-23    
LIEBHERR
<  € 449,- waar te koop
vergelijk
Deze CUP2221 upside down koel-/vrieskast kenmerkt zich door de SmartFrost functie. Dit betekent 65% minder rijpvorming, dus minder ontdooien. De gladde binnenwand is eenvoudig te reinigen. Dankzij uitneembare glasplateau's kan er ruimte gecreeërd worden voor grote levensmiddelen. Het GlassLine-interieur is sterk, krasvrij en gemakkelijk. Inhoud koelruimte 142L en inhoud vriesruimte 54L. Energielabel A+ met verbruik van 219 kWh. Afmetingen: 136x55x62,8. Witte behuizing.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++ koelkast met subliem versheidssysteem
KG39EEI41 SIEMENS (koelkast vrijstaand)

KG39EEI41    
SIEMENS
<  € 999,99 waar te koop
vergelijk
Met een koel- en vriesgedeelte kan je met deze Siemens zelf je producten gaan organiseren. De aanwezigheid van een FlexShelf systeem maakt het je nog gemakkelijker: vakjes en legplateau's kunnen snel en efficiënt verschoven en ingedeeld worden. Ook de temperatuur is regelbaar voor iedere zone afzonderlijk. Het versheidssysteem bevat drie belangrijke elementen. De coolBox houdt vlees en vis tot twee maal langer vers. Het is het herleiden van gekoelde lucht van het vriesvak naar het koelgedeelte dat hiervoor zorgt. Het bewaren van je verse groenten en fruit gebeurt in de crisperBox, waarbinnen nog eens een variabele scheidingswand opstelbaar is (dividerBox). Een bijkomende toets voor Super-koelen doet de temperatuur snel naar +2°C zakken. Inhoud koelgedeelte: 194 L. Inhoud vriesgedeelte: 94 L.

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met antibacterieel luchtfiltersysteem
KGN 2282 A2+ IL BAUKNECHT (koelkast vrijstaand)

KGN 2282 A2+ IL    
BAUKNECHT
<  € 729,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie is uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, Hygiëne+, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en 99,9 % van alle bacteriën te verwijderen. Hierdoor is de lucht in deze koelkast niet enkel gezonder, maar ook de levensmiddelen blijven beter en langer bewaard. Het diepvriesgedeelte van het toestel is dan weer voorzien van NoFrost, waardoor ijsvorming voorkomen wordt. Het wegschrappen van ijs op geregelde basis is bijgevolg niet meer nodig en diepgevroren voedselpakketten kleven ook niet langer aan elkaar. Energieklasse: A++. Inhoud: 374 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met zwart glaspaneel
KGN36SB40 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36SB40    
BOSCH
<  € 1999,99 waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie oogt niet enkel mooi aan de buitenzijde, dankzij zijn stijlvolle zwarte glaspaneel, ook wat aan de binnenzijde zit, is behoorlijk bijzonder. Het toestel behoort tot de energieklasse A+++. Het verbruikt bijgevolg tot 60% minder energie dan een toestel uit de energieklasse en 50% minder dan energieklasse A+ . Het koelgedeelte is uitgerust met MultiAirflow, waardoor de koude lucht over de volledige oppervlakte gelijkmatig verspreid wordt en een actieve koolstoffilter, AirFresh, die de verspreiding van specifieke geurtjes van sterk geurende voeding voorkomt. De HydroFresh maakt het mogelijk om fruit en groenten dubbel zo lang te bewaren dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling binnenin en de ChillerBox, die ingesteld kan worden van -2°C tot +3°C, is dan weer perfect voor het bewaren van vis, vlees en gevogelte die slechts een beperkte luchtvochtigheid kunnen verdragen. Het diepvriesgedeelte beschikt over de functie Super vriezen, die je 24 uur voor de toevoeging van nieuwe producten, inschakelt en die een ongewenste temperatuurstijging in het vak zal elimineren. Uiteraard ook voorzien van NoFrost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien. Totale inhoud: 285 L. Inhoud koelgedeelte: 219 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 66 L. Verbruik: 159 kWu/jaar.

meer in :   
COLORGLASS EDITION

elektrozine.be
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met grote binnenruimte
RL60GQERS SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RL60GQERS    
SAMSUNG
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
In deze koelvriescombinatie heb je meer ruimte binnenin, maar met dezelfde buitenmaat. Het toestel beschikt over een CoolSelect Zone, die zowel dienst kan doen als nulgradenzone, en ingesteld kan worden op ‘0 Zone’ modus, maar ook in ‘Cool’ modus en ‘Quick Cool’ modus. Dankzij de ‘Cool’ modus kan je je groenten en fruit lekker vers en knapperig houden door middel van de optimale vochtigheidsgraad, die er gehanteerd wordt. Met de ‘Quick Cool’ modus kan je snel koelen, en kan je een hele resem drankflessen koel houden. Maar ook de Fresh Room met verlaagde temperatuur, de Big box - voor grote items - en de in de hoogte verstelbare deurvakjes dragen bij tot een beter opberggemak. Energieklasse: A+++, 50% voordeliger dan A+ en 33% voordeliger dan de A++. En dat dankzij een nieuwe inverter gestuurde compressor. Met led-verlichting, die in verticale strips aan de binnenzijde zijn aangebracht en zo de volledige ruimte verlichten.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie in lineair design
CRCS 5172 W CANDY (koelkast vrijstaand)

CRCS 5172 W    
CANDY
<  € 399,- waar te koop
vergelijk
Koelvriescombinatie, voorzien van een elegant wit jasje. Bij deze koelvriescombinatie werd geen handvat geïntegreerd en het toestel is langs beide zijdes op dezelfde manier afgewerkt. Het toestel is uiteraard voorzien van NoFrost, een systeem dat ervoor zorgt dat er geen ijsvorming kan optreden in het toestel. Het toestel behoort tot de energieklasse A+. Candy voorzag de nieuwe toestellen immers van dikkere deuren (6 cm), waardoor het toestel stiller werkt (39 dB(A)). Met ledverlichting. Totale inhoud: 250 L. Ook verkrijgbaar in inox en in twee iets kleinere modellen, met een inhoud van 223 L en en 249 L.

meer in :   
KRIO

elektrozine.be
Energiezuinige koelvriescombinatie (A+), met Nofrost
KFN 12923 SD edt/cs -1 MIELE (koelkast vrijstaand)

KFN 12923 SD edt/cs -1    
MIELE
<  € 1349,- waar te koop
vergelijk
Energiezuinige koelvriescombinatie, met een verbruik van 326 kWh per jaar, behorend tot energieklasse A+. Het toestel beschikt over NoFrost, een systeem dat zorgt voor een constante luchtcirculatie waardoor er geen ijsvorming op zowel de wanden van het toestel als de voeding wordt gevormd. het toestel biedt heel wat flexibiliteit, want dankzij VarioRoom kunnen de inlegplaten en vriesplaten verwijderd worden, zodat je ook grote waren moeiteloos in het toestel kan plaatsen. De functie DynaCool zorgt dan weer voor een gelijkmatige verspreiding van de koude lucht en daarnaast beschikt het ook over een elektronische temperatuurregeling, een automatische ontdooiing en nog zoveel meer.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
vergelijk
KG49EAI43 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG49EAI43
SIEMENS
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
413 L
<  € 1049,99    
waar te koop
vergelijk
KG39VVL31 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG39VVL31
SIEMENS
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
344 L
<  € 699,99    
waar te koop
vergelijk
KG39NXW32 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG39NXW32
SIEMENS
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
355 L
<  € 799,99    
waar te koop
vergelijk
KG39NXL32 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG39NXL32
SIEMENS
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
355 L
<  € 849,99    
waar te koop
Bekijk alle 234 - vrijstaande koelkasten - 254 >>
elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Sapcentrifuge kopen? 8 tips waar je op moet letten
Sapjes maken, het klinkt behoorlijk eenvoudig, maar er hoort een goed functionerende sapcentrifuge bij ...
  Blender kopen? 10 tips die je op weg helpen
De ene blender is de andere niet, en daarom is het ook niet altijd gemakkelijk om net dat toestel te ...
  Dyson bokst op tegen Europees Energielabel voor stofzuigers
Vanaf september 2014 mag een stofzuiger een maximaal vermogen van 1600 W hebben. Het Europees Parlement ...
  Vaatwasser kopen? Wat je zeker moet weten, waarop letten.
Aan afwassen hebben de meeste mensen een broertje dood. Daarom kiezen steeds meer gezinnen voor een ...
meer tips
  • Koelmiddel
    Het koelmiddel is een product dat dient als transportmiddel van de warmte binnen een aircosysteem, of koelkasten en diepvriezers. Een belangrijke eigenschap is dat het koelmiddel snel kan wisselen tussen een vloeibare vorm ...
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Shop On Site
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Adegem // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Belsele // Beringen // Betekom // Beveren // Blankenberge // Bonheiden // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brakel // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Bruxelles // Buggenhout // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Deurne // Diksmuide // Drieslinter // Dworp // Ekeren // Erembodegem // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Galmaarden // Galmaarden // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hamme // Hasselt // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leonberg // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lochristi // Lommel // Lommel // Lommel // Lommel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Meldert // Melle // Menen // Merchtem // Merelbeke // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostduinkerke // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Opglabbeek // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schilde // Schriek // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Tervuren // Tessenderlo // Tielt // Tienen // Tienen // Tienen // Tongeren // Torhout // Tremelo // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)

Nieuwsberichten in HUISHOUDELEKTRO

Zonder enige moeite een kraaknette vloer

De Scooba 450 van iRobot verwijdert 99,3% van de bacteriën en maakt je vloeren helemaal schoon, terwijl je zelf kan ontspannen.


AEG energiezuinige wasmachine met ÖkoMix technologie

Met ÖkoMix stelt AEG hun recentste innovatie in wassen voor. Energiezuinigheid is een eerste focuspunt, duurzaamheid en extra zorg voor je kleding volgen. Daarbij wordt het toestel aangekleed met een professionele look.


Gestroomlijnde AiroSwiss luchtwasser van Boneco

De ruimtes waarin wij dagelijks vertoeven worden vaak opgesloten, zonder een continue toevoer van verse lucht. Heel wat vuil en stof wordt hierdoor vergaard waardoor de lucht die wij inademen helemaal niet zo fris is. Een luchtwasser als deze van Boneco lost dat probleem op door de aanwezige lucht te reinigen en te bevochtigen. AiroSwiss laat je vrij ademen.


Lattissima Pro - Nespressotoestel met automatische cappuccinobereiding

De professionele kwaliteit en subtiele schoonheid van de Lattissima Pro bekoort bij een eerste blik. Een dagelijkse verwenkoffie staat bij dit toestel centraal, zo ook het gebruiksgemak en krachtige technologie.


Liebherr diepvries met variabele ruimte-indeling

Om de goede orde te bewaren in het vriescompartiment ontwikkelt de koel-specialist Liebherr onderstaand GNP 4166 Premium model. Features die het gebruikscomfort verhogen en de bezuiniging in de hand werken zijn slechts enkele van diens kwaliteiten. Maak kennis met een flexibele diepvriezer!


Lente edition: Laurastar Lift+ stoomcentrale in modetinten!

Met Laurastar Lift+ haal je een trendy stoomgenerator in huis met gestroomlijnde look en merkwaardige prestaties. Licht en compact? Je draagt je strijktoestel óveral mee naartoe. Om die huidige zonnestralen nog meer ten toon te spreiden, stelt Laurastar twee eye-catchers van edities uit! Go for Citrus Chic of Happy Purple!


Designgeheimen Dyson onthuld in unieke tentoonstelling

Producten beter maken zit ingebakken in het DNA van James Dyson en zijn ingenieurs. Momenteel loopt een tentoonstelling in het Design Museum Gent die een unieke blik werpt op het designproces bij Dyson.


Aerodynamische MiniVac kruimeldief voor Home & Car

Wie zegt dat een kruimelzuiger geen gestroomlijnd mooi ontwerp kan hebben, heeft het goed mis. Deze Philips MiniVac is een eye-catcher! Dankzij diens specifieke mondstuk en vele accessoires is het design ideaal voor een dagelijkse schoonmaakbeurt in keuken, woonkamer én de wagen…


Vernieuwend Frifri deksel met geïntegreerde koolstoffilter

Voor het design van het nieuwste DuoFilter deksel op het succesmodel 1948, roept Frifri de expertise van product designer Judicaël Cornu in. Naast het bereiken van een esthetisch hoogtepunt, is een duidelijk verschik merkbaar inzake geur- en vetopname.


Veelzijdige BBQ-grill van Solis met hoogteverstelling

Solis brengt continu hoogwaardige keukentoestellen op de markt. Het focuspunt is kwaliteit en gebruikscomfort. De BBQ-grill XXL getuigt bij een 1e test reeds van grootse prestaties. Daarbij dient dit model een dubbele rol.


Bereid je voor op een gezellig tafelen met de Table Chef Pure - Princess

Je organiseert een etentje met vrienden? Of misschien maak je graag een familiegebeuren van de vrijdagavond? Wel, dan komt deze Pure als geroepen. Met een Oosterse look en hippe feel, vertegenwoordigt dit toestel van Princess zó veel meer dan een bakplaat.


Krokant gebakken visjes op de Optigrill van Tefal

Een stukje vis perfect gaar bakken of vlees saignant braden, dat is geen kinderspel! Net daarom komt Tefal aanlopen met een revolutionair idee: de Optigrill.


Test: Met de kleurrijke KMix Boutique de keuken in!

Binnen de Kenwood collectie verzorgt het merk een speciale plaats voor de KMix Boutique serie - premium keukenapparatuur met vleugen karakter en een hoop kleur.


Homemade pizza in 3 minuten met de nieuwste Boretti oven!

Op Batibouw lanceerde Boretti een prachtig presterende pizza-oven; dit mochten wij toen smakelijk ondervinden! Ondertussen staan de designs op punt en mogen wij deze multifunctionele ovens in juni 2014 verwelkomen…


Hob2Hood: slimme dampkaprevolutie bij AEG

AEG streeft telkens naar betere oplossingen in de keuken, naar een tegemoetkoming voor de consument. Het merk lanceert professionele designs met een vooruitstrevende visie. En deze nieuwste Hob2Hood is daar geen uitzondering van!


Risicoloos wijnglazen spoelen in de nieuwste Bosch vaatwassers

Na een diner of uitgebreid feestje blijkt één toestel in de keuken onmisbaar: de vaatwas! Helaas is er nog steeds de vrees om je delicate wijn- en champagneglazen toe te vertrouwen aan de machine… Tot nu! Bosch ontwikkelt namelijk een ingenieus glazenrek en voegt daarbij nog méér interessante ontwikkelingen toe.


De MultiSteam oven: een verrassend bundelen van innovatie, kwaliteit & design

Schakel je televisie maar aan, zet de radio op of ga erop uit met vriendinnen: de babbel over gezond & bewust voedzaam eten is alomtegenwoordig. Een stoomoven in huis is een interessante investering voor je dagelijkse inname vitaminen. En de MultiSteam-oven van Miele, die heeft het helemáál gemikt op een evenwichtige en comfortabele levensstijl!


Toekomstperspectieven voor de Pure’line dampkappen bij Novy!

Het glansrijke gamma Pure’line dampkappen wordt dít jaar onderworpen aan een merkbare metamorfose en draagt daarbij opnieuw de rol uit van voorloper inzake design en technologie. De productinnovatie bij Novy focust zich met andere woorden niet enkel op nieuwe ontwikkelingen maar evengoed op de optimalisatie van reeds bestaande succesformules.


ATAG inductiekookplaat met spectaculaire Chef-functie

Wordt er bij jou thuis ook dagelijks een stevig potje gekookt? Voor de enthousiaste en veeleisende hobbykok stelt ATAG nu een veelzijdige inductiekookplaat voor met professionele functies!


lees meer nieuwsberichten
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :