word fan

vrijstaande koelkasten

Vrijstaande koelkast kopen, ijskast
 
enkele kwaliteitsmerken in vrijstaande koelkasten:
AEG // Basic XL // Boretti // Bosch // Candy // Corradi // Daewoo // Domo // Electrolux // Gorenje // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // Irinox // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Norcool // Panasonic // Princess // Samsung // Schaub Lorenz // Scholtes // Sharp // Siemens // Smeg // Sub Zero // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten


Gifgroen koelen
DBF19060M-8533 SCHAUB LORENZ (koelkast vrijstaand)

DBF19060M-8533    
SCHAUB LORENZ
<  € 999,- waar te koop
vergelijk
Deze koelkast is voor de echt durvers! Een gifgroene koelkast om mee te pronken in je keuken. Deze koel-en vriescombinatie heeft bovendien een retro uitvoering gekregen. Het koelgedeelte van 300 liter werkt via het principe van convectiekoeling.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
S83920CMXF AEG (koelkast vrijstaand)

S83920CMXF    
AEG
<  € 999,99 waar te koop
vergelijk
Koel-/vrieskast, vriesruimte met professionele technologie voor het ijsvrij invriezen en voor langdurige versheid. De ProFresh-koel/vriescombinaties maken gebruik van professionele technologie met aparte koelsystemen. Ze zorgen voor een ideaal klimaat in de koelkast voor het optimaal bewaren van verse producten en zorgen ervoor dat de diepvriezer ijsvrij blijft. Verse voedingsmiddelen, dankzij superstabiele condities in het hele apparaat Dankzij de MultiAir Flow-technologie stroomt er een gelijkmatige luchtstroom door deze koelkast, zodat de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel blijven, en de etenswaren dus langer vers blijven Bovendien is er een afzonderlijke lade met lagere temperatuur om verse vis en vlees te bewaren. CustomFlex-systeem voor optimale opbergflexibiliteit. Extern display op de deur met intuïtieve aanraaktoetsen.

elektrozine.be
S53630CSXF AEG (koelkast vrijstaand)

S53630CSXF    
AEG
<  € 799,99 waar te koop
vergelijk
Ga snel weer aan de slag dankzij sneller en makkelijker ontdooien. Dankzij zijn LowFrost-technologie kan deze koel- en vriescombinatie sneller dan ooit ontdooid worden, en nog makkelijker ook. En zo kan je snel weer aan de slag. Er is altijd een goede plaats voor elk item - u beslist! Dankzij het unieke CustomFlex-opbergsysteem in de deur van de koelkast kunt u planken, clips en bakjes op honderden verschillende manieren plaatsen. Dit betekent dat uw items altijd logisch en efficie?nt opgeborgen zijn. Bovendien is de koelkast uitgerust met verwijderbare laden en leggers voor een optimale vriesruimte. Speciaal opbergvak voor zuivelproducten. Stevige leggers van veiligheidsglas.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
S53620CTWF AEG (koelkast vrijstaand)

S53620CTWF    
AEG
<  € 749,99 waar te koop
vergelijk
Deze koel-vriescombinatie is voorzien van een professionele technologie die je toelaat om ijsvrij in te vriezen. Dat garandeert op zijn beurt een langdurige versheid. Daarnaast zijn er ook aparte koelsystemen voorzien. Zij zorgen voor een ideaal klimaat in de koelast voor het optimaal bewaren van verse producten. De DynamicAir-technologie houdt de temperatuur gelijkmatig in de hele koelkast. Als laatste is de koel-vriescombinatie voorzien voor de meest efficiënte opslag van grote producten dankzij het CustomFlex-systeem.

elektrozine.be
IN CB 31 AA INDESIT (koelkast vrijstaand)

IN CB 31 AA    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Deze 2-deurs koelkast is zowel een koelkast als een diepvriezer. De netto inhoud bedraagt 255 liter. Er is een extra grote groentelade voorzien. De Fresh Box houdt je eten langer vers. Daarnaast is de koelkast heel stil. Met slechts 39dB zal het geluid nooit overheersen in je keuken. De glazen legplateau's zorgen voor een overzichtelijk geheel in de koelkast.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie CNP 4003
CNP 4003-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNP 4003-20    
LIEBHERR
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr CNP 4003 is een A++ NoFrost koel/vriescombinatie. Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk.

elektrozine.be
Koel/vriescombinatie CBNPef 3756
CBNPef 3756-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNPef 3756-20    
LIEBHERR
<  € 1799,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr CBNPef 3756 is een A+++ koel/vriescombinatie met edelstaal deuren en rvs hevelgrepen. Het NoFrost vriesdeel hoeft u nooit te ontdooien en staat niet in verbinding met het apart regelbare koeldeel. De 0°C techniek zorgt voor langere bewaartijden voor groente, fruit, vleeswaren, vis en zuivel. Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven. De centraal geplaatste LED plafondverlichting neemt weinig ruimte in en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koeldeel.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Ruime koel- en vriescombinatie van Indesit met inox afwerking
BIAAA 13P X INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAAA 13P X    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Deze koel- en vriescombinatie staat met diens professionele inox afwerking bijzonder elegant in ieders interieur. Verder beschikt hij over een ruime inhoud van 303 liter netto: hier passen 3 niveaus en 2 groentebakken in bij het koelgedeelte en ook nog eens 3 compartimenten in de vriezer.

Deze stralende koelkast heeft een interessant A++ energielabel

elektrozine.be
Grote A++ koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P SI INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P SI    
INDESIT
<  € 479,- waar te koop
vergelijk
Dat je in deze koel- en vrieskast véél ingrediënten kwijt kan, dat is een absolute zekerheid. Dankzij de vier legplateaus en 2 groentebakken plus vier rekjes aan de binnendeur, stop je alles mooi weg en vind je deze ook terug!

Belangrijk bij dít model, is diens energiebewuste eigenschappen: het A++ energielabel heeft schone gevolgen.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Polar witte koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P    
INDESIT
<  € 449,- waar te koop
vergelijk
De hier afgbeelde koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud van 218 liter - koelgedeelte - en 116 liter - vriesgedeelte. In de koelkast zelf vinden we 3 glazen legplateaus met wit Facefilt profiel. Ook de 2 groenteladen en 4 binnendeursrekjes maken het stockeren van je ingrediënten makkelijker.

De diepvriezer heeft 3 verschillende compartimenten om vlees, vis en broden of ijsjes apart weg te stoppen. Ook 2 ijsblokbakjes vind je hier terug.
Invriescapaciteit: 2 kg/24u

elektrozine.be
Koel-vriescombinatie van Hotpoint met energieklasse A++
E3D AA X HOTPOINT-ARISTON (koelkast vrijstaand)

E3D AA X    
HOTPOINT-ARISTON
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Dat je in deze koelkast véél ingrediënten kwijt kan, is geen illusie. De dubbeldeurskoelkast beschikt over 3 legplateau's en bijzondere troeven. Zo maakt deze koelkast gebruik van high definition cooling en bewaart het mede door de Active Oxygen technologie verse ingrediënten gedurende een langere tijd. Om te voorkomen dat er zich met tijd bacteriën of schimmels vormen, is de binnenzijde voorzien van een speciale hygene advance coating.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Indesit koel-vriescombinatie met superfreeze
CAA 55 NX INDESIT (koelkast vrijstaand)

CAA 55 NX    
INDESIT
<  € 479,- waar te koop
vergelijk
Dit Indesit model beschikt over een ruime koelkast met 2 groenteladen en een even aantal legplateaus. De drie rekjes in de binnendeur geven ruimte aan al je kleine sauspotjes, eitjes en dips.

Dat deze koel-vriescombinatie over een A+ energielabel beschikt, is mooi meegenomen!

Het vriesgedeelte hier werkt via een statisch koelsysteem en een Super Freeze functie. Daarbij is hier ruimte voor vier compartimenten!

elektrozine.be
Bosch koel-vriescombinatie met CrisperBox
KGV36VE32S BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGV36VE32S    
BOSCH
<  € 699,99 waar te koop
vergelijk
Dit moderne design in steengrijze look behoort met zijn A++ label tot de groep energiebewuste koelkasten. Enorm interessant hier, is de CrisperBox die je fruit en groenten dankzij een vochtigheidsregeling opmerkelijk langer vers houdt.

Daarnaast beschikt dit Bosch ontwerp tevens over een BigBox diepvrieslade: stapel grotere diepvriesdozen of etenswaren zonder problemen in het vriescompartiment.

Je hebt ook telkens een goede kijk op de zaak: de led-verlichting is duidelijk en gaat de gehele levenscyclus van de koelkast mee.

Totale inhoud: 215 liter

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met LED-zuil
CBNes 6256-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNes 6256-21    
LIEBHERR
<  € 4499,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie uit inox is uitgerust met een dubbeldeurssysteem en een interieurverlichting met LED-zuil. De krachtige PowerCooling zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren. Met een verbruik van 412 kWh/jaar, behoort dit toestel tot energieklasse A+. Verder is het interieur voorzien van GlassLine draagplateaus uit gesatineerd veiligheidsglas, een flessen- en conservenhouder, 2 vriesladen met FrostControl en het specifieke BioFresh systeem. Dit bestaat uit twee lades of nulgradenzones, waarbij de DrySafe geschikt is voor vlees, vis en zuivelproducten, terwijl de instelbare HydroSafe beter gebruikt kan worden voor groenten en fruit. Met een totale inhoud van 480 l, waarvan koelgedeelte 295 l en vriesgedeelte 116 l. Met 2 apart regelbare koelcircuits en akoustisch deuralarm. Afmetingen (LxBxD): 203,9 x 91 x 61,5 cm.

elektrozine.be
Koel-vriescombinatie van Bosch met CrisperBox
KGN33X48 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN33X48    
BOSCH
<  € 599,99 waar te koop
vergelijk
Om ons fruit en groenten langer te kunnen bewaren, ontwikkelt Bosch deze CrisperBox. Het belangrijkste aspect hier, dat is de vochtigheidsregeling. Overheen het volledige koelgedeelte wordt een MultiAirflow systeem ingeschakeld. Dankzij deze nieuwste technologie treedt een constante luchtcirculatie op, en dat op alle niveaus. Voedingsmiddelen blijven lang knapperig en vers. Daarbij houd je dankzij het energielabel A+ ook rekening met het milieu.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

meer in :   
ABSOLUTE DESIGN

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met krachtige ventilator
CNPesf 3913-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNPesf 3913-21    
LIEBHERR
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
De krachtige PowerCooling van deze koelvriescombinatie zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren en worden de producten sneller gekoeld. Wil je je verse producten echter nog sneller afkoelen, dan kan je gebruikmaken van de SuperCool functie. Hiermee kan je gedurende zes uur de temperatuur naar 2°C brengen, optimaal voor verse producten. Energieklasse: A++. Energieverbruik per jaar: 269 kWh. Totale inhoud: 354 L. Inhoud koelgedeelte: 231 L. Inhoud vriesgedeelte: 123 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met zwart glaspaneel
KGN36SB40 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36SB40    
BOSCH
<  € 1999,99 waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie oogt niet enkel mooi aan de buitenzijde, dankzij zijn stijlvolle zwarte glaspaneel, ook wat aan de binnenzijde zit, is behoorlijk bijzonder. Het toestel behoort tot de energieklasse A+++. Het verbruikt bijgevolg tot 60% minder energie dan een toestel uit de energieklasse en 50% minder dan energieklasse A+ . Het koelgedeelte is uitgerust met MultiAirflow, waardoor de koude lucht over de volledige oppervlakte gelijkmatig verspreid wordt en een actieve koolstoffilter, AirFresh, die de verspreiding van specifieke geurtjes van sterk geurende voeding voorkomt. De HydroFresh maakt het mogelijk om fruit en groenten dubbel zo lang te bewaren dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling binnenin en de ChillerBox, die ingesteld kan worden van -2°C tot +3°C, is dan weer perfect voor het bewaren van vis, vlees en gevogelte die slechts een beperkte luchtvochtigheid kunnen verdragen. Het diepvriesgedeelte beschikt over de functie Super vriezen, die je 24 uur voor de toevoeging van nieuwe producten, inschakelt en die een ongewenste temperatuurstijging in het vak zal elimineren. Uiteraard ook voorzien van NoFrost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien. Totale inhoud: 285 L. Inhoud koelgedeelte: 219 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 66 L. Verbruik: 159 kWu/jaar.

meer in :   
COLORGLASS EDITION

elektrozine.be
vergelijk
BSF 8353 OX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)
BSF 8353 OX
WHIRLPOOL
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
188,5 cm
59,5 cm
<  € 749,-    
waar te koop
vergelijk
BSNF 8152 W WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)
BSNF 8152 W
WHIRLPOOL
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
188.5 cm
59,5 cm
<  € 649,-    
waar te koop
vergelijk
KMF40AI20 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KMF40AI20
BOSCH
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+
191,1 cm
75,2 cm
<  € 2699,99    
waar te koop
vergelijk
KGN36XI45 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KGN36XI45
BOSCH
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
186 cm
60 cm
<  € 1099,99    
waar te koop
Bekijk alle 297 - vrijstaande koelkasten - 254 >>
elektrozine.be
  Funcooking: samen gezellig tafelen!
Niks is gezelliger dan samen aan tafel kokkerellen. Bovendien kan de gastvrouw of -man zo ook mee genieten ...
  Tips bij aankoop van een friteuse
Wij Belgen eten allemaal graag een frietje en weten maar al te goed wat een goede friet is. Het is dus ...
  Terug naar school : tips & tools
De zomervakantie is voorbij gevlogen en die dagelijkse rush kan weer beginnen. Zie jij dat helemaal ...
  Dossier stoomkoken: snel en gezond koken
We kunnen het stoomkoken niet meer wegdenken uit de keuken. Het is een gezonde en vooral smaakvolle ...
meer dossiers
  • 4-sterren diepvriesruimte
    Koelkast met diepvriesgedeelte met een temperatuur van -18°C of lager, tevens geschikt voor het invriezen van verse levensmiddelen.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // As // Asse // Asse (kobbegem) // Assenede // Balen // Balen // Beerse // Beerzel // Belsele // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Bruxelles // Bruxelles - Brussel // Buggenhout // Deinze // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Dilbeek // Drieslinter // Duffel // Duffel // Dworp // Eeklo // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Essen // Geel // Geel // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent // Herent (veltem-beisem) // Herne // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Lier // Lierde // Lommel // Londerzeel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Malle // Mechelen // Meldert // Melle // Merchtem // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostende // Oosterzele // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schriek // Sint Pieters Leeuw // Sint- Job In\'t Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Ternat // Tervuren // Tessenderlo // Tienen // Tienen // Tienen // Tremelo // Turnhout // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waarschoot // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zonnebeke // Zottegem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)

Nieuwsberichten in HUISHOUDELEKTRO

5 X Koperen knapperds van De'Longhi

Koper heeft in 2015 al z’n intrede gedaan in de keuken en ook in het nieuwe jaar blijft het scoren. Het kleur brengt een zachte toets in de keuken met zich mee. De’Longhi bewijst dit maar al te graag met hun nieuwe ontbijtserie Distinta in mat koper.


Brita is goed voor je portefeuille

Gefilterd water raakt steeds meer ingeburgerd. Het is een goed alternatief voor flessenwater en heeft ook een groot positief effect op de portefeuille. Hoe groot precies, lees je hier!


Gaggenau stelt revolutionair reinigingssysteem voor

De oven is een veelgebruikt toestel in de keuken, vooral voor de hobbykoks onder ons. Maar niet iedereen is altijd even happig om die poetsbeurt aan te gaan. Gaggenau weet je ongetwijfeld en onmiddellijk enthousiast te krijgen met hun nieuwste volautomatiche reinigingssysteem!


Zo bespaar je op je energiefactuur!

Is een van je doelen voor 2016 om meer te besparen op je energiefactuur? De meeste van de huishoudtoestellen zorgen voor een intensief energieverbruik omdat ze 24/7 aan staan. Toch is het perfect mogelijk om hierop te besparen. Wij geven je alvast enkele tips!


Ripplemaker: 3D-kunst op je cappuccino

Wie onder de indruk is van een hartje in het melkschuim van je cappuccino, heeft deze Ripplemaker nog niet ontmoet. De gesofisticeerde koffiemachine maakt echte kunstwerkjes van je kopje koffie. Zo kan je vanaf nu je je selfie zien in het melkschuim van je cappuccino!


CES: Samsung wordt de gemakkelijkste partner in je huishouden

Samsung denkt steeds na om het leven van de eindgebruiker nog makkelijker te maken. Deze keer doen ze het met de AddWash en hun nieuwe Powerbots. Hoe ze je het leven makkelijker maken, lees je hier.


7X tips bij aankoop van een keukenrobot

Keukenrobots bestaan in allerlei groottes, prijscategorieën en kleuren. Hoe maak je tussen het grote aanbod een goede keuze? Staat een keukenrobot ook op jouw verlanglijstje? Lees dan zeker onze tips vooraleer je naar de winkel trekt.


CES: ook bij Haier zijn ze fan van Star Wars

De Star Wars-gekte is duidelijk nog niet voorbij, zo zien we ook op CES. Ook bij Haier is ook de invloed van het galaxy far, far away nog duidelijk merkbaar in zijn nieuwste koelkast.


Siemens biedt multifunctionele oven aan

Een inbouwoven die ook een volwaardige microgolfoven is en toevoegingen van stoom kan genereren. Dat is wat deze nieuwe inbouwoven van Siemens is. Gedaan met een oven in één vakje te stoppen en verwelkom de multifunctionele toestellen in de keuken!


Nieuwe gezinsleden voor familie Maris van Franke

In de meeste huizen is de leefruimte niet meer afgescheiden van de keuken. Heel leuk, want zo kan de kok des huizes intussen een babbeltje slaan met de andere leden van het gezin. Bij een open leefruimte is een krachtige dampkap van uiterst belang. We willen echter niet dat die vervelende geurtjes ook tot in de living geraken. Franke biedt met hun Maris-gamma hiervoor een aantal perfecte kandidaten!


Strijk alle plooien glad met CareStyle 5 van Braun

Braun lanceerde in het najaar een gloednieuwe reeks stoomgeneratoren. De drie toestellen beschikken over alle functionaliteiten om je garderobe er stralend te doen uitzien! Zo is de reeks onder andere uitgerust met de functie iCare. Die zorgt ervoor dat elke stof de perfecte hoeveelheid stoom en de juiste temperatuur krijgt. Klinkt aantrekkelijk toch?


Tips bij aankoop van espressomachine

België is nog steeds een koffieland. We willen dus ook de moeite doen om te investeren in een goed toestel. Maar wat is nu een goed espressotoestel? Met welke factoren moet je allemaal rekening houden? Wij zetten het een rijtje!


Cadeautips: kokkerellen

Voor de keukenprinsen en -prinsessen hebben we enkele cadeautips op een rijtje gezet. Hier vind je alles om op een aangename manier allerlei lekkers te maken!


Ontmoet Mr. Big

Mr.Big, niet het personage uit Sex and the City maar een knappe dikkerd waarmee je heerlijke fonduemomenten mee beleeft. Maak hier kennis met Mr. Big!


Partyset met 6 trendy wokpannetjes

Een funcookingtoestel die je zowel een heerlijk hoofdgerecht als een super lekker dessert kan bieden? Geen probleem! Met deze partyset heb je bergen heerlijke fun!


Krachtig grillen met Solis

Solis, de Zwitserse fabrikant van high-endhuishoudtoestellen, levert nu een nog krachtigere grill. Nieuw aan deze grill is dat de grillplaten bij dit toestel afneembaar zijn, wat bij hun vorige grills nog niet het geval was.


Fritel biedt summum met Castello

Voor de absolute fans van funcooking, zit je bij dit toestel zeker goed. De Castello kan werkelijk alles!


Oosters koken met Princess

Deze teppanyaki steelt meteen de aandacht op je feesttafel! Bovendien ziet het er ook stukken verfijnder uit dan andere teppanyaki's.


Elektrische fondueset Novis

Een fonduestel die het je graag gemakkelijk maakt, dat is waar deze van Novis perfect in slaagt! Lees hier waarom.


AEG zorgt voor revolutionair comfort in de keuken

Het mooiste design, het laagste energieverbruik, het beste schoonmaakresultaat… Tussen de fabrikanten op de huishoudmarkt kan het nooit goed genoeg zijn. Ook voor AEG niet. Deze keer pronkt het merk met een vaatwasmachine die je het op ergonomisch vlak stukken makkelijker maakt!


MyCook: onmisbare alleskunner Espressions

Een thermoblender, het staat bij vele (hobby)koks op het verlanglijstje. En dat is logisch! Een toestel die allerlei klusjes aankan en ongeëvenaarde smaken kan toveren, wie wil dat nu niet? Deze MyCook van Espressions is een thermoblender om u tegen te zeggen. Waarom precies, lees je hier!


Smeg combineert naadloos design in nieuwe ovens

Smeg introduceert twee nieuwe ovens in de Linea lijn die zich kenmerken door een uiterst strak design gecombineerd met de allerlaatste technologie. Laat je hier imponeren!


Gezelligheid troef met fun bar Fritel

Tijdens de eindejaarsperiode volgt de ene receptie op de volgende. Dankzij Fritel kan je het origineel aanpakken. Met deze fun bar beleef je gegarandeerd een onvergetelijke receptie! Tsjing!


Krachtpatser voor het snelle kuiswerk

Dyson lanceert met zijn V6 Trigger+ een knap maar vooral krachtig staaltje technologie. Deze extra krachtige kruimelzuiger kan, ondanks de naam veel meer dan enkele kruimeltjes opzuigen. Hardnekkig vuil en haartjes van onze favoriete viervoeters worden probleemloos opgezogen. Klinkt als muziek in de oren toch?


Het leven door een roze bril met KitchenAid

KitchenAid introduceert een nieuw fel kleurtje in hun gamma: raspberry red. En wat voor een! Een knaller van een kleur die er niet alleen super aantrekkelijk uitziet , maar ook nog eens een goed doel ondersteunt.


Culinair creatief met de Cookeo Connect

Ook Moulinex speelt in op de technologische evolutie in de keuken en op de wensen van de moderne kok. Na drie jaar onderzoekswerk stelt het merk zijn Cookeo Connect voor. Een toestel die voor de actieve kok een ware evolutie zal betekenen.


Bakken geblazen: elektrische toestellen

Bij het bakken komen er heel wat toestellen bij kijken. Welke toestellen zijn een absolute must om je gebakjes tot een perfect einde te brengen? Wij zetten ze graag op een rijtje.


lees meer nieuwsberichten
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :