word fan

vrijstaande koelkasten

Vrijstaande koelkast kopen, ijskast
 
enkele kwaliteitsmerken in vrijstaande koelkasten:
AEG // Basic XL // Bauknecht // Boretti // Bosch // Candy // Corradi // Daewoo // Electrolux // Gorenje // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // Irinox // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Norcool // Panasonic // Princess // Samsung // Scholtes // Sharp // Siemens // Smeg // Sub Zero // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
  B
Totale netto inhoud

Bosch koel-vriescombinatie met CrisperBox
KGV36VE32S BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGV36VE32S    
BOSCH
<  € 699,99 waar te koop
vergelijk
Dit moderne design in steengrijze look behoort met zijn A++ label tot de groep energiebewuste koelkasten. Enorm interessant hier, is de CrisperBox die je fruit en groenten dankzij een vochtigheidsregeling opmerkelijk langer vers houdt.

Daarnaast beschikt dit Bosch ontwerp tevens over een BigBox diepvrieslade: stapel grotere diepvriesdozen of etenswaren zonder problemen in het vriescompartiment.

Je hebt ook telkens een goede kijk op de zaak: de led-verlichting is duidelijk en gaat de gehele levenscyclus van de koelkast mee.

Totale inhoud: 215 liter

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met LED-zuil
CBNes 6256-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNes 6256-21    
LIEBHERR
<  € 4399,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie uit inox is uitgerust met een dubbeldeurssysteem en een interieurverlichting met LED-zuil. De krachtige PowerCooling zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren. Met een verbruik van 412 kWh/jaar, behoort dit toestel tot energieklasse A+. Verder is het interieur voorzien van GlassLine draagplateaus uit gesatineerd veiligheidsglas, een flessen- en conservenhouder, 2 vriesladen met FrostControl en het specifieke BioFresh systeem. Dit bestaat uit twee lades of nulgradenzones, waarbij de DrySafe geschikt is voor vlees, vis en zuivelproducten, terwijl de instelbare HydroSafe beter gebruikt kan worden voor groenten en fruit. Met een totale inhoud van 480 l, waarvan koelgedeelte 295 l en vriesgedeelte 116 l. Met 2 apart regelbare koelcircuits en akoustisch deuralarm. Afmetingen (LxBxD): 203,9 x 91 x 61,5 cm.

elektrozine.be
Fresh Control koel-vriescombinatie van Whirlpool in moderne jas
WBA 34272 DFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 34272 DFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Whirlpool blijft trouw aan de 6th Sense filosofie en ontwikkelt hiervoor een nieuwe - energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarbij ligt de focus op het onderhouden van een constant klimaat: dit komt de bewaartijd van je ingrediënten ten goede!

6th Sense sensoren traceren continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

Vries je graag verse groente of fruit in voor later? Schakel dan zeker de superfunctie Shock-Freeze in: sneller invriezen zorgt voor een optimaal bewaren van voedingsstoffen en smaak.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met krachtige ventilator
CNPesf 3913-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNPesf 3913-21    
LIEBHERR
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
De krachtige PowerCooling van deze koelvriescombinatie zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren en worden de producten sneller gekoeld. Wil je je verse producten echter nog sneller afkoelen, dan kan je gebruikmaken van de SuperCool functie. Hiermee kan je gedurende zes uur de temperatuur naar 2°C brengen, optimaal voor verse producten. Energieklasse: A++. Energieverbruik per jaar: 269 kWh. Totale inhoud: 354 L. Inhoud koelgedeelte: 231 L. Inhoud vriesgedeelte: 123 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelkast met aparte diepvries 136 cm hoog
CUP 2221-23 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CUP 2221-23    
LIEBHERR
<  € 449,- waar te koop
vergelijk
Deze CUP2221 upside down koel-/vrieskast kenmerkt zich door de SmartFrost functie. Dit betekent 65% minder rijpvorming, dus minder ontdooien. De gladde binnenwand is eenvoudig te reinigen. Dankzij uitneembare glasplateau's kan er ruimte gecreeërd worden voor grote levensmiddelen. Het GlassLine-interieur is sterk, krasvrij en gemakkelijk. Inhoud koelruimte 142L en inhoud vriesruimte 54L. Energielabel A+ met verbruik van 219 kWh. Afmetingen: 136x55x62,8. Witte behuizing.

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met antibacterieel luchtfiltersysteem
KGN 2282 A2+ IL BAUKNECHT (koelkast vrijstaand)

KGN 2282 A2+ IL    
BAUKNECHT
<  € 729,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie is uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, Hygiëne+, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en 99,9 % van alle bacteriën te verwijderen. Hierdoor is de lucht in deze koelkast niet enkel gezonder, maar ook de levensmiddelen blijven beter en langer bewaard. Het diepvriesgedeelte van het toestel is dan weer voorzien van NoFrost, waardoor ijsvorming voorkomen wordt. Het wegschrappen van ijs op geregelde basis is bijgevolg niet meer nodig en diepgevroren voedselpakketten kleven ook niet langer aan elkaar. Energieklasse: A++. Inhoud: 374 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met zwart glaspaneel
KGN36SB40 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36SB40    
BOSCH
<  € 1999,99 waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie oogt niet enkel mooi aan de buitenzijde, dankzij zijn stijlvolle zwarte glaspaneel, ook wat aan de binnenzijde zit, is behoorlijk bijzonder. Het toestel behoort tot de energieklasse A+++. Het verbruikt bijgevolg tot 60% minder energie dan een toestel uit de energieklasse en 50% minder dan energieklasse A+ . Het koelgedeelte is uitgerust met MultiAirflow, waardoor de koude lucht over de volledige oppervlakte gelijkmatig verspreid wordt en een actieve koolstoffilter, AirFresh, die de verspreiding van specifieke geurtjes van sterk geurende voeding voorkomt. De HydroFresh maakt het mogelijk om fruit en groenten dubbel zo lang te bewaren dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling binnenin en de ChillerBox, die ingesteld kan worden van -2°C tot +3°C, is dan weer perfect voor het bewaren van vis, vlees en gevogelte die slechts een beperkte luchtvochtigheid kunnen verdragen. Het diepvriesgedeelte beschikt over de functie Super vriezen, die je 24 uur voor de toevoeging van nieuwe producten, inschakelt en die een ongewenste temperatuurstijging in het vak zal elimineren. Uiteraard ook voorzien van NoFrost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien. Totale inhoud: 285 L. Inhoud koelgedeelte: 219 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 66 L. Verbruik: 159 kWu/jaar.

meer in :   
COLORGLASS EDITION

elektrozine.be
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met grote binnenruimte
RL60GQERS SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RL60GQERS    
SAMSUNG
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
In deze koelvriescombinatie heb je meer ruimte binnenin, maar met dezelfde buitenmaat. Het toestel beschikt over een CoolSelect Zone, die zowel dienst kan doen als nulgradenzone, en ingesteld kan worden op ‘0 Zone’ modus, maar ook in ‘Cool’ modus en ‘Quick Cool’ modus. Dankzij de ‘Cool’ modus kan je je groenten en fruit lekker vers en knapperig houden door middel van de optimale vochtigheidsgraad, die er gehanteerd wordt. Met de ‘Quick Cool’ modus kan je snel koelen, en kan je een hele resem drankflessen koel houden. Maar ook de Fresh Room met verlaagde temperatuur, de Big box - voor grote items - en de in de hoogte verstelbare deurvakjes dragen bij tot een beter opberggemak. Energieklasse: A+++, 50% voordeliger dan A+ en 33% voordeliger dan de A++. En dat dankzij een nieuwe inverter gestuurde compressor. Met led-verlichting, die in verticale strips aan de binnenzijde zijn aangebracht en zo de volledige ruimte verlichten.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Energiezuinige koelvriescombinatie (A+), met Nofrost
KFN 12923 SD edt/cs -1 MIELE (koelkast vrijstaand)

KFN 12923 SD edt/cs -1    
MIELE
<  € 1349,- waar te koop
vergelijk
Energiezuinige koelvriescombinatie, met een verbruik van 326 kWh per jaar, behorend tot energieklasse A+. Het toestel beschikt over NoFrost, een systeem dat zorgt voor een constante luchtcirculatie waardoor er geen ijsvorming op zowel de wanden van het toestel als de voeding wordt gevormd. het toestel biedt heel wat flexibiliteit, want dankzij VarioRoom kunnen de inlegplaten en vriesplaten verwijderd worden, zodat je ook grote waren moeiteloos in het toestel kan plaatsen. De functie DynaCool zorgt dan weer voor een gelijkmatige verspreiding van de koude lucht en daarnaast beschikt het ook over een elektronische temperatuurregeling, een automatische ontdooiing en nog zoveel meer.

elektrozine.be
vergelijk
BIAAA 13P INDESIT (koelkast vrijstaand)
BIAAA 13P
INDESIT
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
303 L
<  € 499,-    
waar te koop
vergelijk
KG49EBI40 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG49EBI40
SIEMENS
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
407 L
<  € 1049,99    
waar te koop
vergelijk
KG39NXX40 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG39NXX40
SIEMENS
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
355 L
<  € 1149,99    
waar te koop
vergelijk
ENBLH 192A3 FW HOTPOINT-ARISTON (koelkast vrijstaand)
ENBLH 192A3 FW
HOTPOINT-ARISTON
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+
450 L
<  € 779,-    
waar te koop
Bekijk alle 229 - vrijstaande koelkasten - 254 >>
elektrozine.be
Ambiente 2015
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
meer tips
  • Coolmatic
    Functie voor diepvriezers. Ook wanneer een grotere hoeveelheid verse levensmiddelen, bijv. de week-inkopen in een grootwarenhuis, snel op de optimale bewaartemperatuur moet worden gebracht, is één druk op de knop voldoende ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Adegem // Affligem // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Beerse // Belsele // Beringen // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brakel // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Bruxelles // Bruxelles // Buggenhout // Deerlijk // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Diksmuide // Drieslinter // Dworp // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hoogstraten // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lochristi // Lommel // Lommel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Mechelen // Meldert // Melle // Merchtem // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostduinkerke // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schilde // Schriek // Sint- Job In't Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Tervuren // Tessenderlo // Tielt // Tienen // Tienen // Tienen // Tremelo // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)

Nieuwsberichten in HUISHOUDELEKTRO

Tips bij aankoop van een koelkast

Bij het aankopen van een koelkast moet je op heel wat zaken letten. Koelkasten bestaan in alle maten en gewichten. Het aanbod is gigantisch. Wij geven je een overzicht welke factoren die je zeker in het achterhoofd moet houden bij het aankopen van een ijskast.


App van de maand: Bosch 3D studio

Je hebt het hoogst waarschijnlijk al eens meegemaakt. Je staat in een winkel en ziet het perfecte keukentoestel maar je twijfelt of de kleur wel goed is. Kon je dat maar eens testen... Dat kan! Met de 3D studio app van Bosch.


Ultiem koelen met Liebherr

Liebherr, de bekende koel- en vriesspecialist, blijft steeds verder zoeken om een koelkast te optimaliseren. Een van die resultaten is de CBNPbs 3756 Blacksteel premium. Dat klinkt als een hele boterham en dat is het ook. Deze koelkast is niet zomaar een gewone koelkast...


Veelzijdige blender Vitamix

Heb je dat extra duwtje nodig om je dag goed te beginnen? Dan is een gezond sapje boordevol vitaminen ideaal voor jou. De Vitamix is een praktisch en multifunctioneel toestel. Perfect voor wie snel iets in elkaar wil flansen én het graag gezond houdt.


Personaliseer je koelkast

Een witte koelkast steekt de dag van vandaag enorm af in een open keuken en leefruimte. Daar heeft Whirlpool, samen met behangproducent Janelli&Volpi, de perfecte oplossing voor gevonden: een koelkast die je kan behangen.


Super veelzijdige oven Whirlpool gaat voor extreem gebruiksgemak

Whirlpool lanceert een nieuwe multifunctionele microgolfoven op de markt. De Jet Chef Premium verklapt het al een beetje in zijn naam. Dankzij deze magnetron kan je zowat alle maaltijden klaarmaken in een sneltempo én gezond!


Shop On Site

Dyson kruimelzuiger: lichtgewicht met grote kracht

Deze kruimelzuiger van Dyson heeft een zuigkracht die dubbel zo krachtig is als andere kruimelzuigers. Bovendien weegt het zo'n 1,3 kg en heeft een gebruiksduur van 20 minuten.


Test : Easy Soup van Moulinex

Met twee drukken op een knop heerlijke warme soep maken die bovendien perfect gemixt is: dat is wat deze Easy Soup van Moulinex ons belooft. Wij hebben dat grondig getest. Lees er hier alles over!


Snel een comfortabele kamertemperatuur met König

Tijdens de koude wintermaanden is bijverwarming geen overbodige luxe. De FH10 van König is een krachtig toestel waarmee je in een mum van tijd je slaap- of badkamer opwarmt.


High-end blender door AEG

AEG introduceert 7 serie gamma high-end keukentoestellen. Een daarvan is een blender. Het doel van het gamma is om het leven van de consumenten te vergemakkelijken en het plezier in de keuken tot een maximaal niveau te brengen. Om de blender te lanceren, heeft AEG wel een hele leuk actie op touw gezet!


Nieuwe Mini & Maxi-ovens voor De’Longhi

Vrijstaande ovens blijven succesvol. Immers, ze zijn ideaal wanneer er geen inbouwoven beschikbaar is - op kot, kantoor of in het vakantieverblijf - of als extra exemplaar naast de bestaande inbouwoven. De’Longhi speelt maar wat graag in op deze trend door het bestaande gamma vrijstaande elektrische ovens uit te breiden met twee nieuwe types: de kleine EO12012.W en diens grote broer, de EO32752.


Samsung lanceert revolutionaire stofzuigerrobot

Wanneer je op zoek bent naar een stofzuiger, moet hij vooral over een krachtige zuigkracht beschikken, makkelijk in gebruik zijn en een compact formaat hebben. Wel, goed nieuws! Deze nieuwe stofzuiger van Samsung doet het allemaal. En nog veel beter is dat het een robot is en wel een hele slimme…


Cadeautips: kokkerellen

Voor de keukenprinsen en -prinsessen hebben we enkele cadeautips op een rijtje gezet. Hier vind je alles om op een aangename manier allerlei lekkers te maken!


Droom weg achter je kookfornuis van Delaubrac

Zo’n echt fornuis, dat blijft toch z'n charmes hebben. Een bekende fabrikant van fornuizen is Delaubrac. Het is een droom van elke hobbykok om net zoals de echte chefs een mooi fornuis met alles erop en eraan te hebben.


Multiquick 775 Pâtisserie staafmixer

Wie in de keuken graag en vaak iets nieuws uitprobeert, is gebaat bij het juiste gereedschap. Deze MultiQuick MQ775 Pâtisserie staafmixer kan het allemaal, met dank aan het vermogen van 750 Watt, het gebruiksgemak en de accessoires voor tal van bereidingen.


lees meer nieuwsberichten
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :