word fan

vrijstaande koelkasten

Vrijstaande koelkast kopen, ijskast
 
enkele kwaliteitsmerken in vrijstaande koelkasten:
AEG // Basic XL // Bauknecht // Boretti // Bosch // Candy // Corradi // Daewoo // Domo // Electrolux // Gorenje // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // Irinox // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Norcool // Panasonic // Princess // Samsung // Schaub Lorenz // Scholtes // Sharp // Siemens // Smeg // Sub Zero // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
  A+++ -20%
  B

Gifgroen koelen
DBF19060M-8533 SCHAUB LORENZ (koelkast vrijstaand)

DBF19060M-8533    
SCHAUB LORENZ
<  € 999,- waar te koop
vergelijk
Deze koelkast is voor de echt durvers! Een gifgroene koelkast om mee te pronken in je keuken. Deze koel-en vriescombinatie heeft bovendien een retro uitvoering gekregen. Het koelgedeelte van 300 liter werkt via het principe van convectiekoeling.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
S83920CMXF AEG (koelkast vrijstaand)

S83920CMXF    
AEG
<  € 999,99 waar te koop
vergelijk
Koel-/vrieskast, vriesruimte met professionele technologie voor het ijsvrij invriezen en voor langdurige versheid. De ProFresh-koel/vriescombinaties maken gebruik van professionele technologie met aparte koelsystemen. Ze zorgen voor een ideaal klimaat in de koelkast voor het optimaal bewaren van verse producten en zorgen ervoor dat de diepvriezer ijsvrij blijft. Verse voedingsmiddelen, dankzij superstabiele condities in het hele apparaat Dankzij de MultiAir Flow-technologie stroomt er een gelijkmatige luchtstroom door deze koelkast, zodat de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel blijven, en de etenswaren dus langer vers blijven Bovendien is er een afzonderlijke lade met lagere temperatuur om verse vis en vlees te bewaren. CustomFlex-systeem voor optimale opbergflexibiliteit. Extern display op de deur met intuïtieve aanraaktoetsen.

elektrozine.be
S53630CSXF AEG (koelkast vrijstaand)

S53630CSXF    
AEG
<  € 799,99 waar te koop
vergelijk
Ga snel weer aan de slag dankzij sneller en makkelijker ontdooien. Dankzij zijn LowFrost-technologie kan deze koel- en vriescombinatie sneller dan ooit ontdooid worden, en nog makkelijker ook. En zo kan je snel weer aan de slag. Er is altijd een goede plaats voor elk item - u beslist! Dankzij het unieke CustomFlex-opbergsysteem in de deur van de koelkast kunt u planken, clips en bakjes op honderden verschillende manieren plaatsen. Dit betekent dat uw items altijd logisch en efficie?nt opgeborgen zijn. Bovendien is de koelkast uitgerust met verwijderbare laden en leggers voor een optimale vriesruimte. Speciaal opbergvak voor zuivelproducten. Stevige leggers van veiligheidsglas.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
S53620CTWF AEG (koelkast vrijstaand)

S53620CTWF    
AEG
<  € 749,99 waar te koop
vergelijk
Deze koel-vriescombinatie is voorzien van een professionele technologie die je toelaat om ijsvrij in te vriezen. Dat garandeert op zijn beurt een langdurige versheid. Daarnaast zijn er ook aparte koelsystemen voorzien. Zij zorgen voor een ideaal klimaat in de koelast voor het optimaal bewaren van verse producten. De DynamicAir-technologie houdt de temperatuur gelijkmatig in de hele koelkast. Als laatste is de koel-vriescombinatie voorzien voor de meest efficiënte opslag van grote producten dankzij het CustomFlex-systeem.

elektrozine.be
IN CB 31 AA INDESIT (koelkast vrijstaand)

IN CB 31 AA    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Deze 2-deurs koelkast is zowel een koelkast als een diepvriezer. De netto inhoud bedraagt 255 liter. Er is een extra grote groentelade voorzien. De Fresh Box houdt je eten langer vers. Daarnaast is de koelkast heel stil. Met slechts 39dB zal het geluid nooit overheersen in je keuken. De glazen legplateau's zorgen voor een overzichtelijk geheel in de koelkast.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie CNP 4003
CNP 4003-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNP 4003-20    
LIEBHERR
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr CNP 4003 is een A++ NoFrost koel/vriescombinatie. Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk.

elektrozine.be
Koel/vriescombinatie CBNPef 3756
CBNPef 3756-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNPef 3756-20    
LIEBHERR
<  € 1799,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr CBNPef 3756 is een A+++ koel/vriescombinatie met edelstaal deuren en rvs hevelgrepen. Het NoFrost vriesdeel hoeft u nooit te ontdooien en staat niet in verbinding met het apart regelbare koeldeel. De 0°C techniek zorgt voor langere bewaartijden voor groente, fruit, vleeswaren, vis en zuivel. Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven. De centraal geplaatste LED plafondverlichting neemt weinig ruimte in en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koeldeel.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Ruime koel- en vriescombinatie van Indesit met inox afwerking
BIAAA 13P X INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAAA 13P X    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Deze koel- en vriescombinatie staat met diens professionele inox afwerking bijzonder elegant in ieders interieur. Verder beschikt hij over een ruime inhoud van 303 liter netto: hier passen 3 niveaus en 2 groentebakken in bij het koelgedeelte en ook nog eens 3 compartimenten in de vriezer.

Deze stralende koelkast heeft een interessant A++ energielabel

elektrozine.be
Grote A++ koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P SI INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P SI    
INDESIT
<  € 479,- waar te koop
vergelijk
Dat je in deze koel- en vrieskast véél ingrediënten kwijt kan, dat is een absolute zekerheid. Dankzij de vier legplateaus en 2 groentebakken plus vier rekjes aan de binnendeur, stop je alles mooi weg en vind je deze ook terug!

Belangrijk bij dít model, is diens energiebewuste eigenschappen: het A++ energielabel heeft schone gevolgen.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Polar witte koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P    
INDESIT
<  € 449,- waar te koop
vergelijk
De hier afgbeelde koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud van 218 liter - koelgedeelte - en 116 liter - vriesgedeelte. In de koelkast zelf vinden we 3 glazen legplateaus met wit Facefilt profiel. Ook de 2 groenteladen en 4 binnendeursrekjes maken het stockeren van je ingrediënten makkelijker.

De diepvriezer heeft 3 verschillende compartimenten om vlees, vis en broden of ijsjes apart weg te stoppen. Ook 2 ijsblokbakjes vind je hier terug.
Invriescapaciteit: 2 kg/24u

elektrozine.be
Koel-vriescombinatie van Hotpoint met energieklasse A++
E3D AA X HOTPOINT-ARISTON (koelkast vrijstaand)

E3D AA X    
HOTPOINT-ARISTON
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Dat je in deze koelkast véél ingrediënten kwijt kan, is geen illusie. De dubbeldeurskoelkast beschikt over 3 legplateau's en bijzondere troeven. Zo maakt deze koelkast gebruik van high definition cooling en bewaart het mede door de Active Oxygen technologie verse ingrediënten gedurende een langere tijd. Om te voorkomen dat er zich met tijd bacteriën of schimmels vormen, is de binnenzijde voorzien van een speciale hygene advance coating.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Indesit koel-vriescombinatie met superfreeze
CAA 55 NX INDESIT (koelkast vrijstaand)

CAA 55 NX    
INDESIT
<  € 479,- waar te koop
vergelijk
Dit Indesit model beschikt over een ruime koelkast met 2 groenteladen en een even aantal legplateaus. De drie rekjes in de binnendeur geven ruimte aan al je kleine sauspotjes, eitjes en dips.

Dat deze koel-vriescombinatie over een A+ energielabel beschikt, is mooi meegenomen!

Het vriesgedeelte hier werkt via een statisch koelsysteem en een Super Freeze functie. Daarbij is hier ruimte voor vier compartimenten!

elektrozine.be
Bosch koel-vriescombinatie met CrisperBox
KGV36VE32S BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGV36VE32S    
BOSCH
<  € 699,99 waar te koop
vergelijk
Dit moderne design in steengrijze look behoort met zijn A++ label tot de groep energiebewuste koelkasten. Enorm interessant hier, is de CrisperBox die je fruit en groenten dankzij een vochtigheidsregeling opmerkelijk langer vers houdt.

Daarnaast beschikt dit Bosch ontwerp tevens over een BigBox diepvrieslade: stapel grotere diepvriesdozen of etenswaren zonder problemen in het vriescompartiment.

Je hebt ook telkens een goede kijk op de zaak: de led-verlichting is duidelijk en gaat de gehele levenscyclus van de koelkast mee.

Totale inhoud: 215 liter

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met LED-zuil
CBNes 6256-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNes 6256-21    
LIEBHERR
<  € 4499,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie uit inox is uitgerust met een dubbeldeurssysteem en een interieurverlichting met LED-zuil. De krachtige PowerCooling zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren. Met een verbruik van 412 kWh/jaar, behoort dit toestel tot energieklasse A+. Verder is het interieur voorzien van GlassLine draagplateaus uit gesatineerd veiligheidsglas, een flessen- en conservenhouder, 2 vriesladen met FrostControl en het specifieke BioFresh systeem. Dit bestaat uit twee lades of nulgradenzones, waarbij de DrySafe geschikt is voor vlees, vis en zuivelproducten, terwijl de instelbare HydroSafe beter gebruikt kan worden voor groenten en fruit. Met een totale inhoud van 480 l, waarvan koelgedeelte 295 l en vriesgedeelte 116 l. Met 2 apart regelbare koelcircuits en akoustisch deuralarm. Afmetingen (LxBxD): 203,9 x 91 x 61,5 cm.

elektrozine.be
Fresh Control koel-vriescombinatie van Whirlpool in moderne jas
WBA 34272 DFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 34272 DFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Whirlpool blijft trouw aan de 6th Sense filosofie en ontwikkelt hiervoor een nieuwe - energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarbij ligt de focus op het onderhouden van een constant klimaat: dit komt de bewaartijd van je ingrediënten ten goede!

6th Sense sensoren traceren continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

Vries je graag verse groente of fruit in voor later? Schakel dan zeker de superfunctie Shock-Freeze in: sneller invriezen zorgt voor een optimaal bewaren van voedingsstoffen en smaak.

meer in :   
ABSOLUTE DESIGN

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

meer in :   
ABSOLUTE DESIGN

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met krachtige ventilator
CNPesf 3913-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNPesf 3913-21    
LIEBHERR
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
De krachtige PowerCooling van deze koelvriescombinatie zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren en worden de producten sneller gekoeld. Wil je je verse producten echter nog sneller afkoelen, dan kan je gebruikmaken van de SuperCool functie. Hiermee kan je gedurende zes uur de temperatuur naar 2°C brengen, optimaal voor verse producten. Energieklasse: A++. Energieverbruik per jaar: 269 kWh. Totale inhoud: 354 L. Inhoud koelgedeelte: 231 L. Inhoud vriesgedeelte: 123 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met zwart glaspaneel
KGN36SB40 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36SB40    
BOSCH
<  € 1999,99 waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie oogt niet enkel mooi aan de buitenzijde, dankzij zijn stijlvolle zwarte glaspaneel, ook wat aan de binnenzijde zit, is behoorlijk bijzonder. Het toestel behoort tot de energieklasse A+++. Het verbruikt bijgevolg tot 60% minder energie dan een toestel uit de energieklasse en 50% minder dan energieklasse A+ . Het koelgedeelte is uitgerust met MultiAirflow, waardoor de koude lucht over de volledige oppervlakte gelijkmatig verspreid wordt en een actieve koolstoffilter, AirFresh, die de verspreiding van specifieke geurtjes van sterk geurende voeding voorkomt. De HydroFresh maakt het mogelijk om fruit en groenten dubbel zo lang te bewaren dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling binnenin en de ChillerBox, die ingesteld kan worden van -2°C tot +3°C, is dan weer perfect voor het bewaren van vis, vlees en gevogelte die slechts een beperkte luchtvochtigheid kunnen verdragen. Het diepvriesgedeelte beschikt over de functie Super vriezen, die je 24 uur voor de toevoeging van nieuwe producten, inschakelt en die een ongewenste temperatuurstijging in het vak zal elimineren. Uiteraard ook voorzien van NoFrost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien. Totale inhoud: 285 L. Inhoud koelgedeelte: 219 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 66 L. Verbruik: 159 kWu/jaar.

meer in :   
COLORGLASS EDITION

elektrozine.be
vergelijk
KMF40AI20 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KMF40AI20
BOSCH
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+
191,1 cm
75,2 cm
<  € 2699,99    
waar te koop
vergelijk
KGN36XI45 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KGN36XI45
BOSCH
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
186 cm
60 cm
<  € 1099,99    
waar te koop
vergelijk
KGF56PI40 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KGF56PI40
BOSCH
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
193 cm
70 cm
<  € 1499,99    
waar te koop
vergelijk
KGF56SB40 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KGF56SB40
BOSCH
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A+++
193 cm
70 cm
<  € 1699,99    
waar te koop
Bekijk alle 303 - vrijstaande koelkasten - 254 >>
elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Hooikoorts: preventie en tips
De lente betekent voor 1 op de 10 Belgen tranende ogen, een verstopte of lopende neus, nies- en hoestbuien ...
meer tips
  • 3-sterren vriesvak
    In een vriesgedeelte met 3-sterren kan je langdurig bewaren op een temperatuur van -18°C maar kan je geen producten invriezen.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // As // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Beerse // Beerzel // Belsele // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Bruxelles // Bruxelles // Bruxelles - Brussel // Buggenhout // Deerlijk // Deinze // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Dilbeek // Drieslinter // Duffel // Dworp // Eeklo // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Geel // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hasselt // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hoogstraten // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lommel // Londerzeel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Maldegem // Malle // Mechelen // Meldert // Melle // Merchtem // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schriek // Sint Pieters Leeuw // Sint- Job In\'t Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Ternat // Tervuren // Tessenderlo // Tienen // Tienen // Tienen // Tremelo // Turnhout // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)

Nieuwsberichten in HUISHOUDELEKTRO

Krachtpatser voor het snelle kuiswerk

Dyson lanceert met zijn V6 Trigger+ een knap maar vooral krachtig staaltje technologie. Deze extra krachtige kruimelzuiger kan, ondanks de naam veel meer dan enkele kruimeltjes opzuigen. Hardnekkig vuil en haartjes van onze favoriete viervoeters worden probleemloos opgezogen. Klinkt als muziek in de oren toch?


Het leven door een roze bril met KichenAid

KitchenAid introduceert een nieuw fel kleurtje in hun gamma: raspberry red. En wat voor een! Een knaller van een kleur die er niet alleen super aantrekkelijk uitziet , maar ook nog eens een goed doel ondersteunt.


Culinair creatief met de Cookeo Connect

Ook Moulinex speelt in op de technologische evolutie in de keuken en op de wensen van de moderne kok. Na drie jaar onderzoekswerk stelt het merk zijn Cookeo Connect voor. Een toestel die voor de actieve kok een ware evolutie zal betekenen.


Bakken geblazen: elektrische toestellen

Bij het bakken komen er heel wat toestellen bij kijken. Welke toestellen zijn een absolute must om je gebakjes tot een perfect einde te brengen? Wij zetten ze graag op een rijtje.


Liebherr springt op kar smart home

Liebherr maakt je het leven gemakkelijk. Ook dit merk springt op de kar van de Smart Home. Met hun SmartDevice-technologie kan je voortaan hun nieuwste generatie vrijstaande koelapparaten vanop afstand instellen en bedienen.


Eindeloos teppanyaki plezier

Beleef een culinaire droom op deze XXL teppanyaki van Fritel. De mogelijkheden zijn eindeloos en geven plezier op elk tijdstip van het jaar.


Thee Must-Haves : waterkokers & fluitketels

Het proces van een kopje thee maken begint bij de waterkoker. Hou hier rekening mee dat de verschillende soorten thee telkens een andere temperatuur vragen


Blenden voor rappe jongens

Een gezonde levensstijl aanhouden is niet altijd even gemakkelijk! Zeker als je een drukke job hebt. Bovendien beschikt niet iedereen over de nodige discipline om in weinig tijd voor een gezonde optie te kiezen. Kies daarom voor deze Blender-to-go van Breville.


Geniet van tongstrelende koffie met Saeco

Saeco streeft voortdurend naar perfectie. En dat doen ze ook met hun nieuwe Incanto One Touch Milk Carafe volautomatische espressomachine. Geniet van een tongstrelend kopje koffie met Saeco!


Spiraalsnijden met KitchenAid

Ook KitchenAid springt op de kar van de trend van spiraalsnijders. Dit compacte opzetstuk laat je toe om al je culinaire grenzen te verleggen. Creatief zijn in de keuken was nog nooit zo gemakkelijk!


Illy lanceert slank espressotoestel

Dat Illy een betrouwbare partner is als het over koffie gaat, is al lang duidelijk. Dit najaar stelt het merk graag hun nieuw espressotoestel voor. Alweer schiet Illy recht in de roos met dit bevallige toestel.


Slimme dampkap met ijzersterk design

De tijd dat een dampkap enkel een functionele rol speelde in de keuken is al even voorbij. Steeds meer ligt de nadruk ook op het design die er enerzijds kan uitspringen of anderzijds perfect geïntegreerd is in het design van de keuken. Miele heeft dat maar al te goed begrepen. Ontdek hier een model uit hun nieuwe gamma!


Twist, mix en geniet met Solis

Streef naar een gezonde levensstijl en betrek Solis als de beste partner hiervoor. De Twist&Mix Blender Pro zorgt ervoor dat je je portie vitaminen binnen hebt en je krijgt er bovendien nog een citruspers bij!


Waterkoker voor theeliefhebbers

Princess lanceert een toestel die een waterkoker met een theekan combineert. Tijdens IFA presenteerde merk dit toestel aan de hele wereld. Maar wat is er nu zo opmerkelijk aan dit toestel?


Drop : naadloos design met een knipoog

Dolce Gusto, intussen bekend om zijn leuke koffiemachines met een knipoog, brengt met hun 'Drop' een nieuw toestel uit. Het design van het toestel is geïnspireerd op de vorm van een druppel koffie. Dolce Gusto weet met dit toestel een onwaarschijnlijke eye-catcher te lanceren!


Liebherr gooit hoge ogen met BluPerformance reeks

Liebherr zet in op energiezuinige koel-en vriesapparaten. Dat doen ze met hun nieuwe BluPerformance-reeks.


Comeos onderzoekt de Belg en zijn keuken

Comeos, de vertegenwoordiger van de handel en diensten in België, heeft een keukenstudie op poten gezet. Deze moet in kaart brengen met welke elementen de Belg rekening houdt bij de aankoop van een nieuwe keuken.


Smart kettle biedt je steeds het perfecte kopje thee

Espressions heeft een ‘smart kettle’ ontworpen die vooral de echte theeliefhebber zal plezieren. Het toestel beschikt over verschillende handige functionaliteiten die je helpen om het perfecte kopje thee te maken!


Tips bij de aankoop van bijverwarming

De koudste maanden van het jaar staan voor de deur en dat betekent dat het ook binnenshuis steeds frisser wordt. Met een bijverwarmer kan je kleinere ruimtes snel en efficiënt op een aangename temperatuur brengen.


KitchenAid biedt aanvulling voor hobbykoks

Ben je een gepassioneerde hobbykok en wil je telkens je kookkunsten naar een leveltje hoger tillen? Dan is deze mengkom met opwarmfunctie zeker iets voor jou! KitchenAid verwent zijn hobbykoks én trouwe fans.


Fritel introduceert glamoureuze slowcooker

Ook Fritel springt op de kar van slowcooking. Met hun slowcooker maakt iedereen de heerlijkste stoofpotjes en andere gerechten klaar! Maak hier kennis met deze glamoureuze slowcooker.


Eerste stofzuigrobot van iRobot met visuele lokalisatie

iRobot maakt zich met de Roomba 980 helemaal klaar voor het smart home-concept. De stofzuiger kan ‘zien’ waar hij rijdt en kan bediend worden via een app.


Flexibele koel-vriescombinatie met uitmuntend design

Voedingsmiddelen worden vaak in de koelkast bewaard zonder rekening te houden met seizoensproducten of speciale eetpatronen. AEG Doet dat wel en introduceert de ProFreshPlus koelvrieskast met flexibele opbergmogelijkheden.


Dyson zorgt voor revolutie in luchtbevochtigers

Dyson stelde op IFA zijn eerste luchtbevochtiger voor en maakt daarvoor gebruik van de Air Multiplier-technologie, aangevuld met een ultraviolet licht dat 99,9% van de bacteriën doodt.


Bauknecht komt met slim huishoudgamma

Het IFA-gamma van Bauknecht legde een grote nadruk op ‘smart’ en ‘connected living’. Een huishouden waarin je koelkast, wasmachine en droogkast met je meedenken: dat is volgens de fabrikant de toekomst.


Grenzeloos koken met Bosch

Koken is elke dag anders. De ene dag volstaat een pan, de andere dag moet je letterlijk alles uit de kast halen om dat heerlijke gerecht te bereiden. Ook Bosch weet dat goed. En daarom bieden ze met hun FlexInduction kookplaat een royale en vooral loyale kookplaat!


Studie : waarom drinken de Belgen te weinig water

Om een goede gezondheid te garanderen, is het aan te raden om 6 tot 8 glazen water te drinken. Water drinken verhoogt de concentratie en een energiek gevoel en ons huidje gaat ervan stralen. Maar waarom is het zo moeilijk om aan die aanbevolen hoeveelheid water te komen? Brita wou het graag weten en schakelde het onderzoeksbureau TNS Dimaro in.


lees meer nieuwsberichten
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :