word fan

vrijstaande koelkasten

Vrijstaande koelkast kopen, ijskast
 
enkele kwaliteitsmerken in vrijstaande koelkasten:
AEG // Basic XL // Bauknecht // Boretti // Bosch // Candy // Corradi // Daewoo // Electrolux // Gorenje // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // Irinox // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Norcool // Panasonic // Princess // Samsung // Scholtes // Sharp // Siemens // Smeg // Sub Zero // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
  B
Totale netto inhoud

Vrijstaande koelkast A+++
KGE36DL40 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGE36DL40    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
vergelijk
De koel-/diepvriescombinatie met A+++ en ChillerBox: houdt vlees en vis tot tweemaal langer vers.

Door het LowFrost-systeem moet u minder vaak ontdooien dankzij verminderde ijsvorming – zo bespaart u werk en energie.

De VarioZone zorgt voor meer flexibiliteit door variabel inzetbare glazen legplateaus en laden in het diepvriesgedeelte. Door de CrisperBox blijven uw groenten en fruit langer vers dankzij de vochtigheidsregeling.

Totale netto-inhoud: 302 l
Netto-inhoud koelgedeelte: 214 l
Netto-inhoud vriesgedeelte: 88 l

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Bosch koel-vriescombinatie met CrisperBox
KGV36VE32S BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGV36VE32S    
BOSCH
<  € 699,99 waar te koop
vergelijk
Dit moderne design in steengrijze look behoort met zijn A++ label tot de groep energiebewuste koelkasten. Enorm interessant hier, is de CrisperBox die je fruit en groenten dankzij een vochtigheidsregeling opmerkelijk langer vers houdt.

Daarnaast beschikt dit Bosch ontwerp tevens over een BigBox diepvrieslade: stapel grotere diepvriesdozen of etenswaren zonder problemen in het vriescompartiment.

Je hebt ook telkens een goede kijk op de zaak: de led-verlichting is duidelijk en gaat de gehele levenscyclus van de koelkast mee.

Totale inhoud: 215 liter

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met LED-zuil
CBNes 6256-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNes 6256-21    
LIEBHERR
<  € 4399,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie uit inox is uitgerust met een dubbeldeurssysteem en een interieurverlichting met LED-zuil. De krachtige PowerCooling zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren. Met een verbruik van 412 kWh/jaar, behoort dit toestel tot energieklasse A+. Verder is het interieur voorzien van GlassLine draagplateaus uit gesatineerd veiligheidsglas, een flessen- en conservenhouder, 2 vriesladen met FrostControl en het specifieke BioFresh systeem. Dit bestaat uit twee lades of nulgradenzones, waarbij de DrySafe geschikt is voor vlees, vis en zuivelproducten, terwijl de instelbare HydroSafe beter gebruikt kan worden voor groenten en fruit. Met een totale inhoud van 480 l, waarvan koelgedeelte 295 l en vriesgedeelte 116 l. Met 2 apart regelbare koelcircuits en akoustisch deuralarm. Afmetingen (LxBxD): 203,9 x 91 x 61,5 cm.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koel-vriescombinatie van Bosch met CrisperBox
KGN33X48 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN33X48    
BOSCH
<  € 599,99 waar te koop
vergelijk
Om ons fruit en groenten langer te kunnen bewaren, ontwikkelt Bosch deze CrisperBox. Het belangrijkste aspect hier, dat is de vochtigheidsregeling.

Overheen het volledige koelgedeelte wordt een MultiAirflow systeem ingeschakeld. Dankzij deze nieuwste technologie treedt een constante luchtcirculatie op, en dat op alle niveaus. Voedingsmiddelen blijven lang knapperig en vers.

Daarbij houd je dankzij het energielabel A+ ook rekening met het milieu.

Totale inhoud: 252 liter

elektrozine.be
Fresh Control koel-vriescombinatie van Whirlpool in moderne jas
WBA 34272 DFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 34272 DFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Whirlpool blijft trouw aan de 6th Sense filosofie en ontwikkelt hiervoor een nieuwe - energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarbij ligt de focus op het onderhouden van een constant klimaat: dit komt de bewaartijd van je ingrediënten ten goede!

6th Sense sensoren traceren continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

Vries je graag verse groente of fruit in voor later? Schakel dan zeker de superfunctie Shock-Freeze in: sneller invriezen zorgt voor een optimaal bewaren van voedingsstoffen en smaak.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met krachtige ventilator
CNPesf 3913-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNPesf 3913-21    
LIEBHERR
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
De krachtige PowerCooling van deze koelvriescombinatie zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren en worden de producten sneller gekoeld. Wil je je verse producten echter nog sneller afkoelen, dan kan je gebruikmaken van de SuperCool functie. Hiermee kan je gedurende zes uur de temperatuur naar 2°C brengen, optimaal voor verse producten. Energieklasse: A++. Energieverbruik per jaar: 269 kWh. Totale inhoud: 354 L. Inhoud koelgedeelte: 231 L. Inhoud vriesgedeelte: 123 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelkast met aparte diepvries 136 cm hoog
CUP 2221-23 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CUP 2221-23    
LIEBHERR
<  € 449,- waar te koop
vergelijk
Deze CUP2221 upside down koel-/vrieskast kenmerkt zich door de SmartFrost functie. Dit betekent 65% minder rijpvorming, dus minder ontdooien. De gladde binnenwand is eenvoudig te reinigen. Dankzij uitneembare glasplateau's kan er ruimte gecreeërd worden voor grote levensmiddelen. Het GlassLine-interieur is sterk, krasvrij en gemakkelijk. Inhoud koelruimte 142L en inhoud vriesruimte 54L. Energielabel A+ met verbruik van 219 kWh. Afmetingen: 136x55x62,8. Witte behuizing.

elektrozine.be
A+++ koelkast met subliem versheidssysteem
KG39EEI41 SIEMENS (koelkast vrijstaand)

KG39EEI41    
SIEMENS
<  € 999,99 waar te koop
vergelijk
Met een koel- en vriesgedeelte kan je met deze Siemens zelf je producten gaan organiseren. De aanwezigheid van een FlexShelf systeem maakt het je nog gemakkelijker: vakjes en legplateau's kunnen snel en efficiënt verschoven en ingedeeld worden. Ook de temperatuur is regelbaar voor iedere zone afzonderlijk. Het versheidssysteem bevat drie belangrijke elementen. De coolBox houdt vlees en vis tot twee maal langer vers. Het is het herleiden van gekoelde lucht van het vriesvak naar het koelgedeelte dat hiervoor zorgt. Het bewaren van je verse groenten en fruit gebeurt in de crisperBox, waarbinnen nog eens een variabele scheidingswand opstelbaar is (dividerBox). Een bijkomende toets voor Super-koelen doet de temperatuur snel naar +2°C zakken. Inhoud koelgedeelte: 194 L. Inhoud vriesgedeelte: 94 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met antibacterieel luchtfiltersysteem
KGN 2282 A2+ IL BAUKNECHT (koelkast vrijstaand)

KGN 2282 A2+ IL    
BAUKNECHT
<  € 729,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie is uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, Hygiëne+, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en 99,9 % van alle bacteriën te verwijderen. Hierdoor is de lucht in deze koelkast niet enkel gezonder, maar ook de levensmiddelen blijven beter en langer bewaard. Het diepvriesgedeelte van het toestel is dan weer voorzien van NoFrost, waardoor ijsvorming voorkomen wordt. Het wegschrappen van ijs op geregelde basis is bijgevolg niet meer nodig en diepgevroren voedselpakketten kleven ook niet langer aan elkaar. Energieklasse: A++. Inhoud: 374 L.

elektrozine.be
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met zwart glaspaneel
KGN36SB40 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36SB40    
BOSCH
<  € 1999,99 waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie oogt niet enkel mooi aan de buitenzijde, dankzij zijn stijlvolle zwarte glaspaneel, ook wat aan de binnenzijde zit, is behoorlijk bijzonder. Het toestel behoort tot de energieklasse A+++. Het verbruikt bijgevolg tot 60% minder energie dan een toestel uit de energieklasse en 50% minder dan energieklasse A+ . Het koelgedeelte is uitgerust met MultiAirflow, waardoor de koude lucht over de volledige oppervlakte gelijkmatig verspreid wordt en een actieve koolstoffilter, AirFresh, die de verspreiding van specifieke geurtjes van sterk geurende voeding voorkomt. De HydroFresh maakt het mogelijk om fruit en groenten dubbel zo lang te bewaren dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling binnenin en de ChillerBox, die ingesteld kan worden van -2°C tot +3°C, is dan weer perfect voor het bewaren van vis, vlees en gevogelte die slechts een beperkte luchtvochtigheid kunnen verdragen. Het diepvriesgedeelte beschikt over de functie Super vriezen, die je 24 uur voor de toevoeging van nieuwe producten, inschakelt en die een ongewenste temperatuurstijging in het vak zal elimineren. Uiteraard ook voorzien van NoFrost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien. Totale inhoud: 285 L. Inhoud koelgedeelte: 219 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 66 L. Verbruik: 159 kWu/jaar.

meer in :   
COLORGLASS EDITION

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met grote binnenruimte
RL60GQERS SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RL60GQERS    
SAMSUNG
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
In deze koelvriescombinatie heb je meer ruimte binnenin, maar met dezelfde buitenmaat. Het toestel beschikt over een CoolSelect Zone, die zowel dienst kan doen als nulgradenzone, en ingesteld kan worden op ‘0 Zone’ modus, maar ook in ‘Cool’ modus en ‘Quick Cool’ modus. Dankzij de ‘Cool’ modus kan je je groenten en fruit lekker vers en knapperig houden door middel van de optimale vochtigheidsgraad, die er gehanteerd wordt. Met de ‘Quick Cool’ modus kan je snel koelen, en kan je een hele resem drankflessen koel houden. Maar ook de Fresh Room met verlaagde temperatuur, de Big box - voor grote items - en de in de hoogte verstelbare deurvakjes dragen bij tot een beter opberggemak. Energieklasse: A+++, 50% voordeliger dan A+ en 33% voordeliger dan de A++. En dat dankzij een nieuwe inverter gestuurde compressor. Met led-verlichting, die in verticale strips aan de binnenzijde zijn aangebracht en zo de volledige ruimte verlichten.

elektrozine.be
Energiezuinige koelvriescombinatie (A+), met Nofrost
KFN 12923 SD edt/cs -1 MIELE (koelkast vrijstaand)

KFN 12923 SD edt/cs -1    
MIELE
<  € 1349,- waar te koop
vergelijk
Energiezuinige koelvriescombinatie, met een verbruik van 326 kWh per jaar, behorend tot energieklasse A+. Het toestel beschikt over NoFrost, een systeem dat zorgt voor een constante luchtcirculatie waardoor er geen ijsvorming op zowel de wanden van het toestel als de voeding wordt gevormd. het toestel biedt heel wat flexibiliteit, want dankzij VarioRoom kunnen de inlegplaten en vriesplaten verwijderd worden, zodat je ook grote waren moeiteloos in het toestel kan plaatsen. De functie DynaCool zorgt dan weer voor een gelijkmatige verspreiding van de koude lucht en daarnaast beschikt het ook over een elektronische temperatuurregeling, een automatische ontdooiing en nog zoveel meer.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
vergelijk
KG49EBI40 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG49EBI40
SIEMENS
A+++
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
407 L
<  € 1049,99    
waar te koop
vergelijk
KG39NXX40 SIEMENS (koelkast vrijstaand)
KG39NXX40
SIEMENS
A+++
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
355 L
<  € 1149,99    
waar te koop
vergelijk
KGV33UW30 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KGV33UW30
BOSCH
A++
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
286 L
<  € 549,99    
waar te koop
vergelijk
KGE36DW40 BOSCH (koelkast vrijstaand)
KGE36DW40
BOSCH
A+++
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
302 L
<  € 849,99    
waar te koop
Bekijk alle 259 - vrijstaande koelkasten - 254 >>
elektrozine.be
  Energielabel voor dampkappen vanaf 1 januari in zwang
Vanaf 1 januari 2015 treedt een energielabel voor dampkappen in voege, net zoals dit reeds het geval ...
  Funcooking: troep samen met je vrienden en familie aan tafel!
Laat niemand een hele dag in de keuken staan maar maak het samen gezellig door rechtstreeks aan tafel ...
  Koopgids: een stofzuiger kopen
Vergroot jouw kennis over stofzuigers met dit dossier. Met onze tips zorgen we ervoor dat je de juiste ...
  Fruit fantasy: verfrissend zomerse toetjes
Of je nu een taart bakt, ochtend kick-start bowl of sapje prepareert, het vieruurtje voor de kinderen ...
meer dossiers
  • Coolmatic
    Functie voor diepvriezers. Ook wanneer een grotere hoeveelheid verse levensmiddelen, bijv. de week-inkopen in een grootwarenhuis, snel op de optimale bewaartemperatuur moet worden gebracht, is één druk op de knop voldoende ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Ambiente 2015
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Adegem // Affligem // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Beerse // Belsele // Beringen // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brakel // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Brussel // Bruxelles // Buggenhout // Deerlijk // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Diksmuide // Drieslinter // Dworp // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hamme // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hoogstraten // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lochristi // Lommel // Lommel // Lommel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Mechelen // Meldert // Melle // Merchtem // Merelbeke // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostduinkerke // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schilde // Schriek // Sint- Job In't Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Tervuren // Tessenderlo // Tielt // Tienen // Tienen // Tienen // Tremelo // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)

Nieuwsberichten in HUISHOUDELEKTRO

Super veelzijdige oven Whirlpool gaat voor extreem gebruiksgemak

Whirlpool lanceert een nieuwe multifunctionele microgolfoven op de markt. De Jet Chef Premium verklapt het al een beetje in zijn naam. Dankzij deze magnetron kan je zowat alle maaltijden klaarmaken in een sneltempo én gezond!


Dyson kruimelzuiger: lichtgewicht met grote kracht

Deze kruimelzuiger van Dyson heeft een zuigkracht die dubbel zo krachtig is als andere kruimelzuigers. Bovendien weegt het zo'n 1,3 kg en heeft een gebruiksduur van 20 minuten.


Test : Easy Soup van Moulinex

Met twee drukken op een knop heerlijke warme soep maken die bovendien perfect gemixt is: dat is wat deze Easy Soup van Moulinex ons belooft. Wij hebben dat grondig getest. Lees er hier alles over!


Snel een comfortabele kamertemperatuur met König

Tijdens de koude wintermaanden is bijverwarming geen overbodige luxe. De FH10 van König is een krachtig toestel waarmee je in een mum van tijd je slaap- of badkamer opwarmt.


High-end blender door AEG

AEG introduceert 7 serie gamma high-end keukentoestellen. Een daarvan is een blender. Het doel van het gamma is om het leven van de consumenten te vergemakkelijken en het plezier in de keuken tot een maximaal niveau te brengen. Om de blender te lanceren, heeft AEG wel een hele leuk actie op touw gezet!


Nieuwe Mini & Maxi-ovens voor De’Longhi

Vrijstaande ovens blijven succesvol. Immers, ze zijn ideaal wanneer er geen inbouwoven beschikbaar is - op kot, kantoor of in het vakantieverblijf - of als extra exemplaar naast de bestaande inbouwoven. De’Longhi speelt maar wat graag in op deze trend door het bestaande gamma vrijstaande elektrische ovens uit te breiden met twee nieuwe types: de kleine EO12012.W en diens grote broer, de EO32752.


Lancering cuizine.be

Samsung lanceert revolutionaire stofzuigerrobot

Wanneer je op zoek bent naar een stofzuiger, moet hij vooral over een krachtige zuigkracht beschikken, makkelijk in gebruik zijn en een compact formaat hebben. Wel, goed nieuws! Deze nieuwe stofzuiger van Samsung doet het allemaal. En nog veel beter is dat het een robot is en wel een hele slimme…


Cadeautips: kokkerellen

Voor de keukenprinsen en -prinsessen hebben we enkele cadeautips op een rijtje gezet. Hier vind je alles om op een aangename manier allerlei lekkers te maken!


Droom weg achter je kookfornuis van Delaubrac

Zo’n echt fornuis, dat blijft toch z'n charmes hebben. Een bekende fabrikant van fornuizen is Delaubrac. Het is een droom van elke hobbykok om net zoals de echte chefs een mooi fornuis met alles erop en eraan te hebben.


Multiquick 775 Pâtisserie staafmixer

Wie in de keuken graag en vaak iets nieuws uitprobeert, is gebaat bij het juiste gereedschap. Deze MultiQuick MQ775 Pâtisserie staafmixer kan het allemaal, met dank aan het vermogen van 750 Watt, het gebruiksgemak en de accessoires voor tal van bereidingen.


Dedica: de kleine doch toegewijde smaakmaker

Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor wie een heerlijk geurende espresso wel weet te appreciëren en van wie ‘het oog ook wel wat wil’? Dan zal je vast en zeker scoren met de Dedica, de nieuwste kleine smaakmaker van De’Longhi.


Chef Sense XL: schenk iemand eens een handig hulpje!

Kenwood reikt de hand aan wie inspiratieloos door de winkelstraten flaneert of het internet afstruint op zoek naar net dat éne eindejaarsgeschenk, maar vooralsnog besluiteloos blijft. De fabrikant stelt immers met gepaste trots de gloednieuwe Chec Sense XL, een keukenrobot die overtuigt door zijn polyvalentie en kracht.


Shop On Site

Wat als… Nespresso een KitchenAid-jasje aangemeten kreeg?

Verbaasd, onthutst, volledig van de sokken geblazen… Het minst wat je kan zeggen van Nespresso by KitchenAid is dat het wat losmaakt bij een mens. Maar is dit nu een Nespresso-toestel of toch een KitchenAid? We kunnen in ieder geval met zekerheid stellen dat het partnership tussen beide spelers resulteert in smaakvolle elegantie.


Creëer de sappigste gerechten in de Duo sous-vide & Slowcooker!

Bereid voortaan de sappigste gerechten met de Duo sous-vide & Slowcooker van Espressions. De naam zegt het al. Dit toestel beschikt over twee functies in 1 apparaat. Zo kan je enerzijds in de slow cooker en anderzijds in de sous-vide een gerecht bereiden.


Samsung food showcase

Zeg nooit zomaar koelkast tegen een koelkast. Ook de koelkasten blijven evolueren op vlak van technologie. De food showcase van Samsung is daar het perfecte voorbeeld van.


Multifunctioneel koffiegenot met Krups

Wil je een cappuccino of een espresso? Een warme of koude chocomelk? Dit toestel voldoet aan al je wensen!De Oblo van Krups is een multifunctioneel apparaat.


Steenbakken volgens de oude traditie

Gaggenau bewijst zowel traditie als technologie hoog in het vaandel te dragen, getuige hiervan de 60 cm brede BO 470 110-inbouwoven. Bij het ontwerp liet Gaggenau zich inspireren door de traditionele steenovens die al generatieslang gebruikt worden voor het bakken van de Flammmkuchen (tarte flambée), een gerecht veelal toegeschreven aan het Zwarte Woud, de streek waar ook Gaggenau geworteld is.


Croque madame in 1 klap

Domo lanceert een croquemachine waarbij je een croque madame kan maken. Eenvoudig, maar echt een goed idee! Zo hoef je maar een toestel te gebruiken om een overheerlijke croque madame te bereiden.


Slimme dampkap Novy

Adaptive, de dampkamp die zich aanpast aan het gebruik, is het nieuwe pronkstuk van Novy.


lees meer nieuwsberichten
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :