Maak kans op een cocktailworkshop voor 15 personen
word fan

vrijstaande koelkasten

Vrijstaande koelkast kopen, ijskast
 
enkele kwaliteitsmerken in vrijstaande koelkasten:
AEG // Basic XL // Bauknecht // Boretti // Bosch // Candy // Corradi // Daewoo // Electrolux // Gorenje // Hoover // Hotpoint-Ariston // Indesit // Irinox // KitchenAid // LG // Liebherr // Miele // Norcool // Panasonic // Princess // Samsung // Scholtes // Sharp // Siemens // Smeg // Sub Zero // Whirlpool // Zanussi
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Energieklasse
  A
  A+
  A++
  A+++
  A+++ -20%
  B
Totale netto inhoud

S83920CMXF AEG (koelkast vrijstaand)

S83920CMXF    
AEG
<  € 999,99 waar te koop
vergelijk
Koel-/vrieskast, vriesruimte met professionele technologie voor het ijsvrij invriezen en voor langdurige versheid. De ProFresh-koel/vriescombinaties maken gebruik van professionele technologie met aparte koelsystemen. Ze zorgen voor een ideaal klimaat in de koelkast voor het optimaal bewaren van verse producten en zorgen ervoor dat de diepvriezer ijsvrij blijft. Verse voedingsmiddelen, dankzij superstabiele condities in het hele apparaat Dankzij de MultiAir Flow-technologie stroomt er een gelijkmatige luchtstroom door deze koelkast, zodat de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel blijven, en de etenswaren dus langer vers blijven Bovendien is er een afzonderlijke lade met lagere temperatuur om verse vis en vlees te bewaren. CustomFlex-systeem voor optimale opbergflexibiliteit. Extern display op de deur met intuïtieve aanraaktoetsen.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
S53630CSXF AEG (koelkast vrijstaand)

S53630CSXF    
AEG
<  € 799,99 waar te koop
vergelijk
Ga snel weer aan de slag dankzij sneller en makkelijker ontdooien. Dankzij zijn LowFrost-technologie kan deze koel- en vriescombinatie sneller dan ooit ontdooid worden, en nog makkelijker ook. En zo kan je snel weer aan de slag. Er is altijd een goede plaats voor elk item - u beslist! Dankzij het unieke CustomFlex-opbergsysteem in de deur van de koelkast kunt u planken, clips en bakjes op honderden verschillende manieren plaatsen. Dit betekent dat uw items altijd logisch en efficie?nt opgeborgen zijn. Bovendien is de koelkast uitgerust met verwijderbare laden en leggers voor een optimale vriesruimte. Speciaal opbergvak voor zuivelproducten. Stevige leggers van veiligheidsglas.

elektrozine.be
S53620CTWF AEG (koelkast vrijstaand)

S53620CTWF    
AEG
<  € 749,99 waar te koop
vergelijk
Deze koel-vriescombinatie is voorzien van een professionele technologie die je toelaat om ijsvrij in te vriezen. Dat garandeert op zijn beurt een langdurige versheid. Daarnaast zijn er ook aparte koelsystemen voorzien. Zij zorgen voor een ideaal klimaat in de koelast voor het optimaal bewaren van verse producten. De DynamicAir-technologie houdt de temperatuur gelijkmatig in de hele koelkast. Als laatste is de koel-vriescombinatie voorzien voor de meest efficiënte opslag van grote producten dankzij het CustomFlex-systeem.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
IN CB 31 AA INDESIT (koelkast vrijstaand)

IN CB 31 AA    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Deze 2-deurs koelkast is zowel een koelkast als een diepvriezer. De netto inhoud bedraagt 255 liter. Er is een extra grote groentelade voorzien. De Fresh Box houdt je eten langer vers. Daarnaast is de koelkast heel stil. Met slechts 39dB zal het geluid nooit overheersen in je keuken. De glazen legplateau's zorgen voor een overzichtelijk geheel in de koelkast.

elektrozine.be
Koelvriescombinatie CNP 4003
CNP 4003-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNP 4003-20    
LIEBHERR
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr CNP 4003 is een A++ NoFrost koel/vriescombinatie. Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Het hoogwaardige interieur wordt onderstreept door de luxe GlassLine uitrusting. De van veiligheidsglas gemaakte draagplateaus zijn sterk, krasbestendig en eenvoudig te reinigen. De draagplateaus zijn afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koel/vriescombinatie CBNPef 3756
CBNPef 3756-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNPef 3756-20    
LIEBHERR
<  € 1799,- waar te koop
vergelijk
De Liebherr CBNPef 3756 is een A+++ koel/vriescombinatie met edelstaal deuren en rvs hevelgrepen. Het NoFrost vriesdeel hoeft u nooit te ontdooien en staat niet in verbinding met het apart regelbare koeldeel. De 0°C techniek zorgt voor langere bewaartijden voor groente, fruit, vleeswaren, vis en zuivel.

Kinderbeveiliging
Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.

HolidayMode
De HolidayMode spaart energie en voorkomt dat er een geur ontstaat, wanneer de deur van het koelgedeelte langere tijd dicht blijft. De temperatuur in het koeldeel wordt constant op +15°C gehouden. Het vriesgedeelte wordt op de ingestelde temperatuur gehouden.

LED plafondverlichting
De centraal geplaatste LED plafondverlichting neemt weinig ruimte in en zorgt voor een gelijkmatige verlichting van het koeldeel.

elektrozine.be
Ruime koel- en vriescombinatie van Indesit met inox afwerking
BIAAA 13P X INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAAA 13P X    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
vergelijk
Deze koel- en vriescombinatie staat met diens professionele inox afwerking bijzonder elegant in ieders interieur. Verder beschikt hij over een ruime inhoud van 303 liter netto: hier passen 3 niveaus en 2 groentebakken in bij het koelgedeelte en ook nog eens 3 compartimenten in de vriezer.

Deze stralende koelkast heeft een interessant A++ energielabel

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Grote A++ koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P SI INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P SI    
INDESIT
<  € 479,- waar te koop
vergelijk
Dat je in deze koel- en vrieskast véél ingrediënten kwijt kan, dat is een absolute zekerheid. Dankzij de vier legplateaus en 2 groentebakken plus vier rekjes aan de binnendeur, stop je alles mooi weg en vind je deze ook terug!

Belangrijk bij dít model, is diens energiebewuste eigenschappen: het A++ energielabel heeft schone gevolgen.

elektrozine.be
Polar witte koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P    
INDESIT
<  € 449,- waar te koop
vergelijk
De hier afgbeelde koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud van 218 liter - koelgedeelte - en 116 liter - vriesgedeelte. In de koelkast zelf vinden we 3 glazen legplateaus met wit Facefilt profiel. Ook de 2 groenteladen en 4 binnendeursrekjes maken het stockeren van je ingrediënten makkelijker.

De diepvriezer heeft 3 verschillende compartimenten om vlees, vis en broden of ijsjes apart weg te stoppen. Ook 2 ijsblokbakjes vind je hier terug.
Invriescapaciteit: 2 kg/24u

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koel/ vriescombinatie ProFresh A+++
KGE 5283 A3+ IN BAUKNECHT (koelkast vrijstaand)

KGE 5283 A3+ IN    
BAUKNECHT
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Deze koelkast is uitgerust met volledig automatische koelfunctie en hygiëne+-filter. Het multiflow systeem zorgt voor een homogene verspreiding van de temperatuur en een automatische ontdooiing van het koelgedeelte.

Er zijn 4 legplaten van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak) en 1 groentebak. Verder zijn er 3 in de hoogte verstelbare legplateaus van veiligheidsglas en een flessenrek.

Met de innovatieve ProFresh technologie blijven vitamines en voedingsstoffen in levensmiddelen optimaal behouden. ProFresh controleert en stuurt de lucht- vochtigheid en temperatuur in de koelkast en biedt de ideale bewaaromstandigheden voor uw voedsel, voor uw dagelijks verse plezier.

De Hygiene+ filter van Bauknecht met geïntegreerde Microban® technologie filtert de luchtcirculatie en verwijdert nare geurtjes en 99,9% van alle bacteriën.

elektrozine.be
Koel-vriescombinatie van Hotpoint met energieklasse A++
E3D AA X HOTPOINT-ARISTON (koelkast vrijstaand)

E3D AA X    
HOTPOINT-ARISTON
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
Dat je in deze koelkast véél ingrediënten kwijt kan, is geen illusie. De dubbeldeurskoelkast beschikt over 3 legplateau's en bijzondere troeven:

Zo maakt deze koelkast gebruik van high definition cooling en bewaart het mede door de Active Oxygen technologie verse ingrediënten gedurende een langere tijd.

Om te voorkomen dat er zich met tijd bacteriën of schimmels vormen, is de binnenzijde voorzien van een speciale hygene advance coating.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Indesit koel-vriescombinatie met superfreeze
CAA 55 NX INDESIT (koelkast vrijstaand)

CAA 55 NX    
INDESIT
<  € 479,- waar te koop
vergelijk
Dit Indesit model beschikt over een ruime koelkast met 2 groenteladen en een even aantal legplateaus. De drie rekjes in de binnendeur geven ruimte aan al je kleine sauspotjes, eitjes en dips.

Dat deze koel-vriescombinatie over een A+ energielabel beschikt, is mooi meegenomen!

Het vriesgedeelte hier werkt via een statisch koelsysteem en een Super Freeze functie. Daarbij is hier ruimte voor vier compartimenten!

elektrozine.be
Bosch koel-vriescombinatie met CrisperBox
KGV36VE32S BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGV36VE32S    
BOSCH
<  € 699,99 waar te koop
vergelijk
Dit moderne design in steengrijze look behoort met zijn A++ label tot de groep energiebewuste koelkasten. Enorm interessant hier, is de CrisperBox die je fruit en groenten dankzij een vochtigheidsregeling opmerkelijk langer vers houdt.

Daarnaast beschikt dit Bosch ontwerp tevens over een BigBox diepvrieslade: stapel grotere diepvriesdozen of etenswaren zonder problemen in het vriescompartiment.

Je hebt ook telkens een goede kijk op de zaak: de led-verlichting is duidelijk en gaat de gehele levenscyclus van de koelkast mee.

Totale inhoud: 215 liter

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met LED-zuil
CBNes 6256-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CBNes 6256-21    
LIEBHERR
<  € 4499,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie uit inox is uitgerust met een dubbeldeurssysteem en een interieurverlichting met LED-zuil. De krachtige PowerCooling zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren. Met een verbruik van 412 kWh/jaar, behoort dit toestel tot energieklasse A+. Verder is het interieur voorzien van GlassLine draagplateaus uit gesatineerd veiligheidsglas, een flessen- en conservenhouder, 2 vriesladen met FrostControl en het specifieke BioFresh systeem. Dit bestaat uit twee lades of nulgradenzones, waarbij de DrySafe geschikt is voor vlees, vis en zuivelproducten, terwijl de instelbare HydroSafe beter gebruikt kan worden voor groenten en fruit. Met een totale inhoud van 480 l, waarvan koelgedeelte 295 l en vriesgedeelte 116 l. Met 2 apart regelbare koelcircuits en akoustisch deuralarm. Afmetingen (LxBxD): 203,9 x 91 x 61,5 cm.

elektrozine.be
Fresh Control koel-vriescombinatie van Whirlpool in moderne jas
WBA 34272 DFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 34272 DFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
vergelijk
Whirlpool blijft trouw aan de 6th Sense filosofie en ontwikkelt hiervoor een nieuwe - energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarbij ligt de focus op het onderhouden van een constant klimaat: dit komt de bewaartijd van je ingrediënten ten goede!

6th Sense sensoren traceren continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

Vries je graag verse groente of fruit in voor later? Schakel dan zeker de superfunctie Shock-Freeze in: sneller invriezen zorgt voor een optimaal bewaren van voedingsstoffen en smaak.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
vergelijk
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met krachtige ventilator
CNPesf 3913-21 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

CNPesf 3913-21    
LIEBHERR
<  € 1399,- waar te koop
vergelijk
De krachtige PowerCooling van deze koelvriescombinatie zorgt via een ventilator voor een gelijke verspreiding van de koude lucht, waarbij het systeem wordt uitgeschakeld op het moment dat de deur opengaat. Zo gaat er geen overbodige energie verloren en worden de producten sneller gekoeld. Wil je je verse producten echter nog sneller afkoelen, dan kan je gebruikmaken van de SuperCool functie. Hiermee kan je gedurende zes uur de temperatuur naar 2°C brengen, optimaal voor verse producten. Energieklasse: A++. Energieverbruik per jaar: 269 kWh. Totale inhoud: 354 L. Inhoud koelgedeelte: 231 L. Inhoud vriesgedeelte: 123 L.

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
Koelvriescombinatie met antibacterieel luchtfiltersysteem
KGN 2282 A2+ IL BAUKNECHT (koelkast vrijstaand)

KGN 2282 A2+ IL    
BAUKNECHT
<  € 729,- waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie is uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, Hygiëne+, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en 99,9 % van alle bacteriën te verwijderen. Hierdoor is de lucht in deze koelkast niet enkel gezonder, maar ook de levensmiddelen blijven beter en langer bewaard. Het diepvriesgedeelte van het toestel is dan weer voorzien van NoFrost, waardoor ijsvorming voorkomen wordt. Het wegschrappen van ijs op geregelde basis is bijgevolg niet meer nodig en diepgevroren voedselpakketten kleven ook niet langer aan elkaar. Energieklasse: A++. Inhoud: 374 L.

elektrozine.be
Zuinige koelvriescombinatie (A+++) met zwart glaspaneel
KGN36SB40 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36SB40    
BOSCH
<  € 1999,99 waar te koop
vergelijk
Deze koelvriescombinatie oogt niet enkel mooi aan de buitenzijde, dankzij zijn stijlvolle zwarte glaspaneel, ook wat aan de binnenzijde zit, is behoorlijk bijzonder. Het toestel behoort tot de energieklasse A+++. Het verbruikt bijgevolg tot 60% minder energie dan een toestel uit de energieklasse en 50% minder dan energieklasse A+ . Het koelgedeelte is uitgerust met MultiAirflow, waardoor de koude lucht over de volledige oppervlakte gelijkmatig verspreid wordt en een actieve koolstoffilter, AirFresh, die de verspreiding van specifieke geurtjes van sterk geurende voeding voorkomt. De HydroFresh maakt het mogelijk om fruit en groenten dubbel zo lang te bewaren dankzij de geoptimaliseerde vochtregeling binnenin en de ChillerBox, die ingesteld kan worden van -2°C tot +3°C, is dan weer perfect voor het bewaren van vis, vlees en gevogelte die slechts een beperkte luchtvochtigheid kunnen verdragen. Het diepvriesgedeelte beschikt over de functie Super vriezen, die je 24 uur voor de toevoeging van nieuwe producten, inschakelt en die een ongewenste temperatuurstijging in het vak zal elimineren. Uiteraard ook voorzien van NoFrost, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien. Totale inhoud: 285 L. Inhoud koelgedeelte: 219 L. Inhoud diepvriesgedeelte: 66 L. Verbruik: 159 kWu/jaar.

meer in :   
COLORGLASS EDITION

vrijstaande koelkasten - koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
vergelijk
CUag 3311 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)
CUag 3311
LIEBHERR
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
294 L
<  € 699,-    
waar te koop
vergelijk
CUwb 3311 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)
CUwb 3311
LIEBHERR
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
294 L
<  € 699,-    
waar te koop
vergelijk
CUfr 3311 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)
CUfr 3311
LIEBHERR
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
294 L
<  € 699,-    
waar te koop
vergelijk
GBB548PZQZB LG (koelkast vrijstaand)
GBB548PZQZB
LG
Koelvriescombinatie (vriesvak onderaan)
A++
<  € 1199,-    
waar te koop
Bekijk alle 273 - vrijstaande koelkasten - 254 >>
elektrozine.be
Maak kans op een cocktailworkshop voor 15 personen
  Moederdag: tijd om die mama's in de watten te leggen
De mama's doen de was en de plas, maken nog eens heerlijke gerechten en weten altijd alles liggen. Moederdag ...
  Dossier allergie
Jeukende huid, volop niezen of tranende ogen. Symptomen die je vast kent als je last hebt van allergie ...
  8 tips bij aankoop van strijkijzer
Strijken wordt als de eerste meest onaangename taak in het huishouden gezien. Redenen genoeg om dat ...
  Al het keukennieuws vanop Batibouw 2015!
Zoals elk jaar mag Expo Brussels weer heel wat bezoekers verwelkomen. Batibouw, de grootste bouw- en ...
meer dossiers
  • 4-sterren vriesvak
    Dit vriesgedeelte of -vak heeft een temperatuur tot -18°C wat het geschikt maakt voor het invriezen en langdurig bewaren van voedsel. Invriezen kan dus alleen als je de aanduiding voor vier sterren ziet staan.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Adegem // Affligem // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Anzegem // Arendonk // As // Asse // Asse (kobbegem) // Baardegem // Balen // Balen // Beerse // Beerzel // Belsele // Betekom // Beveren // Blankenberge // Booischot // Boortmeerbeek // Boortmeerbeek // Bornem // Brecht // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussegem // Brussel // Bruxelles // Bruxelles - Brussel // Buggenhout // Deerlijk // Deinze // Dendermonde // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Dilbeek // Drieslinter // Duffel // Dworp // Eeklo // Ekeren // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Essen // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent (sint-amandsberg) // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hasselt // Hasselt // Hasselt // Heist-op-den-berg // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Heverlee (leuven) // Hoboken // Hoogstraten // Hove // Ichtegem // Iddergem // Ieper // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Izegem // Kalken // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Lendelede // Leopoldsburg // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Leuven // Leuven // Lierde // Lommel // Lommel // Londerzeel // Maasmechelen // Maldegem // Mechelen // Meldert // Melle // Merchtem // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Ninove // Olsene/zulte // Oostende // Oostkamp // Oostmalle // Opdorp-buggenhout // Oud-turnhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Roeselare // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Schilde // Schriek // Sint Pieters Leeuw // Sint- Job In\'t Goor - Brecht // Sint-niklaas // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Sint-truiden // Stevoort // Ternat // Tervuren // Tessenderlo // Tienen // Tienen // Tienen // Tremelo // Uccle // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Waregem // Waregem // Werchter // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zelzate // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde // Zwijnaarde (gent)

Nieuwsberichten in HUISHOUDELEKTRO

Blenden vs. Juicen: wat is het verschil?

Er is tegenwoordig heel wat te doen rond blenders en juicers. Beide zijn een gezonde manier om op een makkelijke wijze voldoende vitaminen binnen te krijgen. Maar was is het verschil nu precies? Wij zetten het op een rijtje.


Maak kennis met ONE van Novy

Een dampkap die netjes geïntegreerd zit in de kookplaat én nog eens heel wat handige functionaliteiten heeft én geen grenzen kent. Novy blijft innoveren in de dampkaptechnologieën. Dit knap staaltje technologie blaast je zo van je sokken. Kom er hier alles over te weten!


Multifunctioneel en knap!

Kleurrijk, robuust en multifunctioneel. Deze nieuwe keukenrobot van Magimix beschikt over alle functionaliteiten die je zoekt in een robot. Maak van dit toestel je beste kompaan in de keuken!


Neff verwent foodies en hobbykoks

Ook Neff springt mee op de kar van de combistoomovens. Diens nieuwe oven combineert het beste van twee werelden: een multifunctionele heteluchtoven én een volwaardige stoomoven.


Breng kleur op tafel!

Breng nog meer kleur aan tafel met deze opvallende waterkan met filtertechnologie van Brita.


Laurastar viert 35 jaar jubileum

Laurastar, het Zwitserse strijkmerk, bestaat 35 jaar! Dat vieren ze in stijl door hun strijksysteem letterlijk in een nieuw kleedje te steken. De strijkplank wordt voorzien van een koraalrode hoes: trendy en high performance. Twee kernwoorden die perfect aansluiten bij hun imago.


Retro koelkasten van Schaub Lorenz

Op zoek naar een koelkast met een retro look? Het Duitse merk Schaub Lorenz heeft er zijn specialiteit van gemaakt. De keuze is groot: liefst acht hippe kleurtjes, verschillende groottes en modellen met of zonder vriesvak maken deel uit van het gamma.


Neem overal je BBQ mee naartoe

Een barbecue die je overal mee naartoe kan nemen en hij ziet er nog eens heel leuk uit ook? De perfecte combinatie als je het ons vraagt!


Verbluffende blender met magnetisme

The sky is the limit. Een leuze die KitchenAid doorheen de jaren al tientallen keren heeft toegepast. Ook deze keer blijft KitchenAid zijn grenzen verleggen. Zeg niet zomaar een blender tegen hun nieuwe blender. Want dit revolutionaire toestel werkt via magnetisme.


Solis Multi Slow Juicer

De tijd dat een uitgesproken lichaams- en gezondheidsbewustzijn enkel leek te zijn weggelegd voor zogenaamde natuurmensen is voltooid verleden tijd. Haast iedereen blijkt tegenwoordig te beseffen dat gezond eten heel wat bijdraagt aan gezond leven. En dat speelt ook in de kaarten van de populariteit van slow juicers. Iets wat ook Solis niet is ontgaan.


Black Edition Evo E 20 snijmachine

Mannen en hun speelgoed, we horen het je al denken. Een snijmachine? Echt? Tuurlijk wel! De heer des huizes moet toch kunnen sneetjes vlees, kaas, groenten of brood snijden met een dikte naar keuze? En dat zo'n toestel niet per sé industrieel hoeft te lijken, bewijst Graef met de nieuwe Black Edition Evo E 20 EU2, een toestel dat je perfect in je keuken kan laten uitstaan.


Test: iRobot Roomba 870 robotstofzuiger

De robots zijn op komst. Geautomatiseerde schoonmaak- of klusjeshulpen betreden steeds meer onze woning. Niet onlogisch, want wie wil er nu niet schoonmaaktaken overlaten aan een robot? Wij testen de Roomba 870 robotstofzuiger van het merk iRobot.


Delonghi vaderdag giftbox

Haast geen enkele vader zal zo'n krachtig potje koffie bij aanvang van de dag afwijzen. Vele vaders dromen dan ook heimelijk van een krachtig en veelzijdig espressotoestel waarmee ze precies dàt kopje kunnen maken volgens hun respectievelijke smaak.


Laat je verleiden door tongstrelende sapjes

Een trend waar ook Panasonic de beste in wil zijn: de slowjuicer. Het toestel zorgt ervoor dat je op een gezonde en toch, integendeel tot wat de naam je zou laten denken, snelle manier je smaakpapillen kan laten genieten van een tongstrelend en übergezond sapje.


Must do: Antwerpen Proeft

Voor de liefhebbers van culinaire hoogstandjes, zijn het hoogtijden. Allerlei culinaire events overrompelen ons kleine belgenlandje. Een daarvan is Antwerpen Proeft. Wij woonden alvast de persconferentie bij in het Anwerpse Piva.


Herontdek de Senseo

Kan je het geloven dat het al 13 jaar geleden is dat de Senseo ons idee over koffie voorgoed heeft veranderd? Het allereerste model, de Original, is voor deze gelegenheid in een nieuw jasje gestoken. En als kers op de taart komt dit toestel met heel wat extra functionaliteiten die je zo omver blazen!


Test: de Dyson V6 steelstofzuiger met atypische borstel

Dit jaar trekt Dyson in zijn communicatie volop de kaart van de snoerloze stofzuiger. Het nieuwe model, de V6, is Dyson’s meest krachtige snoerloze stofzuiger tot op heden.


Wijnklimaatkast met oog voor detail

Gaggenau verwent de wijnliefhebbers. Met deze wijnklimaatktast, de RW 464, worden al je favoriete wijnen perfect bewaard en op de juiste temperatuur gehouden. Dat Gaggenau oog voor detail heeft, is geen geheim. Dat bewijst ze opnieuw met deze magnifieke klimaatkast.


Test: De’Longhi DD30P luchtontvochtiger

Ook een luchtontvochtiger kan helpen om allergieën te bestrijden. Bovendien kan het er ook voor zorgen dat een einde gemaakt wordt aan schimmels en zal de algemene luchtkwaliteit er op vooruitgaan. Wij gingen aan de slag met de DD30P van De’Longhi.


Test: twee jaar met een ‘antiallergie’-stofzuiger

Waar sommige allergieën gedurende een paar maanden pieken, is een huisstofmijtallergie iets waar je gedurende het hele jaar rekening mee moet houden. Wij gebruiken nu zo’n twee jaar de Aqua+ Anti-Allergy-stofzuiger van Thomas en bekeken de effecten.


Cocktail party!

Sodastream, bekend om zijn geniale manier om in enkele seconden tijd verkwikkende frisdrankjes te maken, gaat nu nog een stapje verder. Met de Sodastream Mix maak je voortaan ook cocktails. Die tuinfeestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn!


Waar het hart van vol is… met Bialetti

Bij Bialetti draait het altijd om een sterk design. Ook met deze Cuore scoren ze opnieuw, zeker bij de koffieliefhebber! Een espressomachine in de vorm van een gigantisch hart is een van hun nieuwste uitvindingen. Innovatie en een knap design slaan de handen in elkaar en brengen het tot een geslaagd eindresultaat.


KitchenAid brengt revolutie in de keuken

KitchenAid, bekend om zijn funky én handige keukentoestellen, heeft een nieuw apparaat gelanceerd. De Artisan Cook Processor is er eentje om u tegen te zeggen. Met zijn vele functionaliteiten en een extreem gebruiksgemak maakt KitchenAid het leven van alle koks stukken gemakkelijker.


Boretti: praktische kookplaat met wokbrander aan rechterzijde

Boretti, vooral bekend als producent van fornuizen, heeft een unieke kookplaat in hun gamma. De BGK90 is een glazen kookplaat die op gas werkt. Maar opvallend aan deze kookplaat is de wokbrander die aan de rechterzijde zit.


Hoe Philips je het leven makkelijker maakt

Ben je een espressoliefhebber maar drink je ook graag een mild kopje koffie? Dan is deze koffiemachine zeker iets voor jou! Philips lanceert met hun 4000-serie een koffiemachine waar je moeiteloos kan switchen tussen espresso en koffie.


KitchenAid pronkt met nieuw ontwerp inbouwtoestellen

De inbouwapparatuur van KitchenAid heeft een facelift ondergaan. En wat voor een! Het resultaat is verbluffend. Het nieuwe design werd in het Atomium voorgesteld. De Nederlandse ontwerper Sander Brouwer mag de nieuwe look op zijn conto schrijven. Hij liet zich inspireren door het ontwerp van de iconische Artisan keukenrobot. Geschiedenis en innovatie vormen zo een prachtig koppel.


Waarom je deze waterkoker zeker in huis moet halen

Een brandwond in de keuken, het is zo snel gebeurd. Daarom is het niet onbelangrijk om veilige toestellen in de keuken te hebben. Tefal introduceert als eerst een safe to touch waterkoker: een waterkoker die je perfect langs de buitenkant op een veilige manier kan aanraken. Heel handig als je met nieuwsgierige kinderhandjes in huis zit.


Multitasken met Multifry

De’Longhi lanceert een nieuwe Multifry: een toestel waarin je tientallen soorten gerechten kan klaarmaken. Gaande van vlees- of visbereidingen, stoofschotels, couscous, rijstgerechten, enz… Je noemt het en de Multifry maakt het voor je klaar! Zelfs een lekkere portie frietjes is deze robuuste kerel niet te veel gevraagd.


lees meer nieuwsberichten
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :